eOptika Blog
2022.11.15 15:46

Black Friday kontaktlencse akció

Black Friday kontaktlencse akció

A Black Friday 2022 novemberében egy egész hónapban az eOptikánál, hogy mindenkinek legyen ideje beszerezni a szeme egészségének megőrzéséhez szükséges eszközöket.

Mit ér a Black Friday akciós szemüveg nélkül? Szerintünk semmit! Azonban az, hogy Ön ebben a pillanatban ezeket a sorokat olvassa, azt jelenti, hogy törődik a szeme egészségével, amit az eOptika Black Friday akcióval szeretne meghálálni, ami ráadásul egész novemberben tart!

A Black Friday 2022 novemberében egy egész hónapon keresztül tart az eOptikánál annak érdekében, hogy mindenkinek legyen elég ideje beszerezni a szeme egészségének megőrzéséhez szükséges eszközöket. A szemüveg kiárusítás mellett, napszemüveg Black Friday és kedvezményes kontaktlencse is várja Önt az eOptika oldalán és belvárosi üzletünkben is.

Kontaktlencse Black Friday

A kontaktlencse egy szuper látásjavító eszköz azoknak, akik nem szeretnének folyton szemüveget viselni. Kényelmesen viselhető sportolás, munka és szórakozás közben is, éppen ezért idén novemberben a kontaktlencse Black Friday akció keretein belül a megszokottnál is több extra kedvezményt zsebelhet be kontaktlencse vásárlás esetén. A hagyományos bolti árakhoz képest az eOptika akciójában akár 30-80%-kal olcsóbban juthat kontaktlencséhez és folyadékhoz is.

Black Friday - ne csak műszaki cikkekből tárazzon be!

A Black Friday egy Amerikából induló hagyomány, ami jellemzően a Hálaadás utáni első péntek, a karácsonyi bevásárlások kezdete. Biztosan az Ön figyelmét sem kerülték el a tengerentúlról készült felvételek, ahol emberek órákon keresztül állnak sorban azért, hogy hozzájussanak a leértékelt holmikhoz.

A Black Friday-en hagyományosan az elektronikai cikkek és a játékok fogynak a leginkább, de ahogy a kereskedelemben egyre népszerűbbé váltak a Black Friday akciók, úgy terjedtek a kedvezmények egyre szélesebb körben is.

Szemüveg black friday

Így jutott el például a látásjavító eszközökhöz is a Black Friday, aminek hála az év ezen szakaszában bárki beszerezheti a vágyott darabokat a napszemüveg kiárusítás vagy a monitor szemüveg kiárusítás során!

Egy szemüveg vásárlása vagy több hónapra elegendő kontaktlencse beszerzése gyakran elég költséges tud lenni, ezért remek alkalom az egész hónapon keresztül tartó Black Friday akció, aminek keretei között nemcsak elektronikai eszközökből tud betárazni, hanem érdemes a szem egészségére is figyelmet fordítani és válogatni a kedvezmények között.

Black Friday kontaktlencse kínálat

Az egész hónapon keresztül tartó Black Friday akcióban az eOptika több, mint 100 terméke között próbálhat ki akciósan, esetleg a megszokottól eltérő kontaktlencsét, vagy tárazhat be a mindennapokban használt darabokból. A kínálat nagyon sokszínű, hiszen a 3 darabos csomagolástól az akár 1 évre elegendő mennyiségig nagy választékban találhatók kontaktlencsék a kínálatban.

Abban az esetben sem kell megijedni, ha még nem rendelt online kontaktlencsét, hiszen csupán azzal, hogy eddig elolvasta ezt az írást, máris közelebb jutott a megfelelő lencse megtalálásához. Amennyiben korábban használt már kontaktlencsét, a webes vásárlás épp olyan egyszerű lesz, mint egy ruha vagy elektronikai cikk rendelése.

Ha tisztában van a dioptriával és a görbülettel, nincs is más dolga, mint kiválasztani a paraméterek alapján megfelelő lencsét, megrendelni és hátradőlni, amíg egy futár házhoz nem szállítja 1-2 napon belül a csomagot.

Black Friday további akciók

A Black Friday akció természetesen nemcsak a kontaktlencse felhasználóknak szól, a szemüveget preferálókat sem hagyjuk kedvezmények nélkül! A legjobb kedvezményeket továbbra is az eOptika oldalán találja, legyen szó komplett szemüvegről vagy szemüvegkeretről.

Amennyiben önnek komplett szemüvegre van szüksége a szemüveg Black Friday akció alatt akár 80% kedvezményre is bukkanhat az eOptika oldalán, ahol közel 3000 előre elkészített szemüveg közül válogathat kedvére. Persze akkor sem kell elkeserednie, ha Önnek csak szemüvegkeretre van szüksége, hiszen szemüvegkeret Black Friday kedvezményekkel is készültünk novemberre. Neves márkák és gazdaságos keretek is bekerültek a választékba, hogy biztosan megtalálja a stílusához és pénztárcájához is leginkább illő darabot.