eOptika Blog
2022.11.15 15:48

Black Friday napszemüveg akció

Black Friday napszemüveg akció

Az eOptika Black Friday akció keretében egész novemberben 50-80% kedvezménnyel szerezhetők be a trendi napszemüvegek, hogy télen is kéznél legyen a megfelelő napszemüveg.

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az erős napsugárzástól csak nyáron kell védenünk a szemeinket, pedig a téli UV sugárzás épp olyan káros hatással lehet a szemeinkre, mint a nyári. Szemünk egészségének érdekében fontos, hogy télen is kéznél legyen a megfelelő napszemüveg, ami megóvja szemeinket. Az eOptika Black Friday akció keretében egész novemberben 50-80% kedvezménnyel szerezhetők be a trendi napszemüvegek.

Black Friday 2022 eOptika

A Black Friday 2022 egyik legjobban várt eseménye és talán nincs is olyan ember a világon, akit ne mozgatnának meg a leárazások, pláne karácsony előtt. Hányszor olvassuk, vagy látjuk a hírekben, hogy a Black Friday előtt Amerikában hosszú órákon keresztül, egész éjszaka sorban állnak az emberek az üzletek előtt, hogy nyitáskor hozzájuthassanak a kedvezményes termékekhez.

Szerencsére az eOptika Black Friday akciójában nem kell órákat szobroznia a hidegben arra várva, hogy bejusson az üzletbe, hiszen az online felületen keresztül az otthona melegéből válogathat a napszemüveg akció kínálatából. Sőt mi több, mivel a szemüveg kiárusítás egész novemberben érvényes, így amiatt sem kell aggódnia, hogy esetleg lecsúszik a Black Friday akcióról.

Akciós napszemüveg Black Friday

A téli kiegészítők listáján viszonylag ritkán szerepel a napszemüveg, pedig viselése télen is fontos. Kevesen tudják, hogy a szemre káros UV sugárzás éppen novembertől márciusig a legerősebb. Gondoljon csak arra, amikor a fehér, havas tájról visszaverődő fénysugarak szinte elvakítják.

Napszemüveg Black Friday

Ezért is fontos, hogy a napszemüveg télen is a mindennapok fontos kiegészítője legyen és ne csak síeléskor figyeljünk a megfelelő nap elleni védelemre. Az egész hónapon át tartó napszemüveg kiárusítás remek alkalom arra, hogy hatalmas kedvezménnyel beszerezze a stílusához legjobban passzoló napszemüveget, amit aztán télen-nyáron örömmel viselhet. Az eOptika akciós napszemüveg kínálatában több, mint 500 darab szemüveg közül válogathat, amiben a sportos daraboktól az igazán elegáns darabokig minden megtalálható.

Márkás napszemüveg Black Friday

Több szempontot is érdemes figyelembe venni napszemüveg választásnál. Ilyen többek között a CE jelölés (legalább 380 mm), a szemüveg mérete, hogy tökéletesen fedje a szemet, és a fényelnyelés-mértéke. Ezeknek a tényezőknek a függvényében érdemes optikában kiválasztani a megfelelő szemüveget, hiszen az olcsó, de divatos darabok nem biztos, hogy megfelelő védelmet nyújtanak.

Az eOptika márkás napszemüveg kínálatának köszönhetően szerencsére nem kell lemondania sem a biztonságról, sem pedig a divatról. A nagy szemüveg gyártó cégek a megbízhatóság és tökéletes védelem mellett természetesen a stílusra is figyelnek. A Black Friday napszemüveg akción belül olyan márkás szemüvegek közül válogathat, mint például a Guess, Tommy Hilfiger, Tom Ford vagy Gant.

Black Friday akciók eOptika

A novemberi Black Friday akció nem korlátozódik csak a napszemüvegekre, hiszen az eOptika 30-80% kedvezménnyel várja más termékek, például monitor szemüveg és kontaktlencse vásárlás esetén is.

A monitor szemüveg sajátossága, hogy nem egy hagyományos, látásjavító, dioptriás szemüveg, hanem egy speciális, kékfény szűrő réteggel ellátott lencse, ami óvja a szemet az egész napos kijelző előtt ülés esetén.

A Black Friday hónap keretén belül monitor szemüveg kiárusítás is várja, csakúgy, mint a kontaktlencse akció. A kontaktlencsék 2-3 havonta több ezer forint költséget jelentenek, az eOptika viszont kontaktlencse Black Friday akcióval is készül, aminek köszönhetően jelentős kedvezménnyel szerezhető be a szükséges lencse.

Akkor se lapozzon tovább, ha Önnek komplett szemüvegre van szüksége, hiszen az eOptika szemüveg Black Friday akciója Önnek is szól! Kínálatunkban közel 3000 szemüveg között böngészhet, designer és gazdaságos darabok között, hogy biztosan megtalálja a pénztárca és stílus barát szemüveget.