eOptika Blog
2022.11.24 12:24

Black Friday szemüvegkeret akció

Black Friday szemüvegkeret akció

Már régóta szeretnél (új) szemüveget csináltatni? Akkor végképp ne habozz, nézz szét a számtalan akciós szemüvegkeret között és az ünnepeket már élesen láthatod!

Ha november, akkor Black Friday, és ha Black Friday, akkor mindenhol akciók! A „fekete pénteket”, habár nem hivatalos ünnepnap, sokan mégis piros betűkkel jelölik a naptárban, és akár szabadságot is vesznek ki miatta, hogy nehogy lemaradjanak a régóta vágyott termékről.

Nem is olyan régen, még az internet elterjedése előtt, az emberek képesek voltak az áruházak mellett, a parkolókban éjszakázni, hogy elsőként juthassanak be nyitáskor, mert máskülönben álldogálhattak a kígyózó sorokban naphosszat, és még akkor sem volt rá garancia, hogy nem fosztják ki a boltot, mielőtt bejutnának. Sőt, erre igen nagy volt az esély.

Ma már persze sokkal egyszerűbb dolgunk van, egyrészt az online vásárlás megjelenése miatt, másrészt a legtöbb esetben nem csak egyetlen napon élnek a kedvezmények, ami ránk is igaz: az eOptika Black Friday akciók egész novemberben elérhetőek!

MEGNÉZEM A BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNYEKET

Black Friday - Ne csak a tévét vedd meg ilyenkor

A hatvanas években, jó üzleti érzékkel megáldott kereskedők nemes egyszerűséggel összekötötték a Hálaadást követő pénteket a karácsonyra való készülődés első napjával, amelyet óriási akciókkal igyekeztek minél vonzóbbá tenni a vásárlók számára.

Néhány évvel ezelőtt is még mindenki arra használta ki a Black Friday akciók lehetőségét, hogy nagyobb értékű elektronikai cikkeket szerezzenek be. Amerikában, ahonnan az egész kezdeményezés indult, ilyenkor fogyott el egész évben a legtöbb hűtő, mosógép és televízió.

eOptika Blackfriday

Aztán ahogy telt az idő, a kereskedelem egyre több szektora csatlakozott a nagy eseményhez, így ma már legyen bármire szükséged széles e világon, teljesen biztos, hogy novemberben kedvezménnyel juthatsz hozzá: kozmetikumok, ruházat, élmények, utazások, az akciók tárháza végtelen. Akárcsak az eOptikánál!

Black Friday 2022 - Akciók az eOptikában

Az eOptikánál egész novemberben fenntartjuk a Black Friday akciókat, hogy biztosan ne maradj le a lehetőségről:

Nagy kedvezménnyel szerezheted be ilyenkor a számítógép előtt végzett munkához szükséges monitor szemüveg, a nyáron kinézett napszemüveg vagy éppen a régóta esedékes, új szemüveg modelled.

Blackfriday

Legyen bármire szükséged, érdemes most lecsapni rá, és ne csak erre gondolj: jusson eszedbe az is, hogy küszöbön a karácsony, biztos, hogy van olyan szeretted, akit meg tudsz lepni például egy szép napszemüveggel, vagy egy stílusos monitorszemüveggel, így az ajándékok nem csak hasznosak, de pénztárcabarátok is lesznek!

ÉRDEKELNEK A BLACK FRIDAY AKCIÓK

Szemüvegkeret akció Black Friday alkalmából

Már régóta szeretnél (új) szemüveget csináltatni? Akkor végképp ne habozz, nézz szét a számtalan akciós szemüvegkeret között és az ünnepeket már élesen láthatod!

Az eOptika.hu kínálatában garantáltan megtalálod azt a keretet, amit aztán szívesen hordasz a mindennapokban. Számtalan márka és megannyi szín, stílus között válogathatsz. Ha pedig nem vagy benne biztos, hogy melyiket válaszd, akkor ahhoz is találsz segítséget, hogy el tudd dönteni, milyen szemüvegkeret áll jól.

Mint ahogyan az a Black Friday eredetéből is kiderül, ilyenkor sokan már az ünnepekre vásárolnak. Te is nyugodtan végig mazsolázhatod az akciós termékek listáját olyan szemmel nézve, hogy vajon melyik szeretted minek örülne a leginkább. Sőt, akár közösen is eldönthetitek, hogy mi kerüljön a fa alá, így egész biztosan sikert arat majd a kiválasztott ajándék.

Készülődj velünk az ünnepekre, mi pedig a legjobb akciókkal igyekszünk megkönnyíteni az ajándékválasztást!

KIHASZNÁLOM A BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNYEKET

Várunk szeretettel optikánkban!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75