eOptika Blog
2021.11.21 13:23

Egész novemberben Black Friday!

Egész novemberben Black Friday!

Ha november, akkor Black Friday, ezt mindenki tudja. De honnan is ered ez a sokakat megmozgató szokás?

Ha november, akkor Black Friday, ezt mindenki tudja. De honnan is ered ez a sokakat megmozgató szokás? Eredetileg egy súlyos, amerikai pénzügyi válság hallgatott erre a névre, de aztán a kifejezés végül egészen más jelentést kapott.

A hatvanas években, jó üzleti érzékkel megáldott kereskedők nemes egyszerűséggel összekötötték a Hálaadást követő pénteket a karácsonyra való készülődés első napjával, amelyet óriási akciókkal igyekeztek minél vonzóbbá tenni a vásárlók számára.

A „hivatalos” Black Friday tehát mindösszesen egy nap, azonban, mivel egy teljes szezont nyit meg, hamarosan túlnőtt ezen az egyetlen pénteken. Éppen ezért nálunk egész hónapban élnek a különböző Black Friday akciók, amiket nem érdemes kihagyni!

Szemüveg, monitor szemüveg, napszemüveg, kontaktlencse, mire van szükséged?

A Black Friday kedvezmények ugyanis szinte minden kategóriára kiterjednek, tehát most érdemes lecsapni a nyáron kiszemelt napszemüvegre, megcsináltatni a régóta esedékes új szemüveget, vagy betárazni a kedvenc kontaktlencséből! Sőt, a különböző ápolófolyadékokra, szemcseppekre is vonatkoznak a kedvezmények!

Kezdd meg a karácsonyi készülődést időben!

Black Friday november

Mint ahogyan az a Black Friday eredetéből is kiderül, ilyenkor sokan már az ünnepekre vásárolnak. Te is nyugodtan végig mazsolázhatod az akciós termékek listáját olyan szemmel nézve, hogy vajon melyik szeretted minek örülne a leginkább. Sőt, akár közösen is eldönthetitek, hogy mi kerüljön a fa alá, így egész biztosan sikert arat majd a kiválasztott szemüvegkeret, napszemüveg, vagy éppen monitorszemüveg. Készülődj velünk az ünnepekre, mi pedig a legjobb akciókkal igyekszünk megkönnyíteni az ajándékválasztást!

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!