Blog cikkek
2022.09.26 15:27

eOptika Látás hónapja 2022

eOptika Látás hónapja 2022

Idén is ingyenes látásvizsgálattal és kihagyhatatlan akciókkal várunk a Látás Hónapja alkalmából!

Látás hónapja idén is! 2022-ben is csatlakozik a látás védelmére figyelmet felhívó kezdeményezéshez az eOptika. Számunkra fontos a látásod, így nem is volt kérdés, hogy idén is számos akcióval készülünk a jeles esemény alkalmából.

A szám szerint 17. Látás hónapja 2022. október elsején veszi kezdetét és egészen a hónap utolsó napjáig tart. De hogy mivel is készülünk rá? Most eláruljuk!

IDŐPONTOT FOGLALOK LÁTÁSVIZSGÁLATRA

Látás Hónapja - 2022 október

Ingyenes látásvizsgálat

Ingyenes látásvizsgálat

A szemvizsgálat fontos szűrővizsgálat, melyet javasolt bizonyos időközönként elvégeztetni. Sokan októberre időzítik, hiszen a Látás Hónapja egyik legnépszerűbb szolgáltatása az ingyenes látásvizsgálat. Éppen a népszerűsége okán javasolt már idejekorán időpontot foglalni rá, hogy véletlenül se csússz le a kiváló lehetőségről.

Belvárosi optikánk a 1066 Budapest, Teréz körút 50. szám alatt barátságos hangulatú, professzionális látásvizsgálattal vár. A vizsgálat időtartama nagyjából 25-30 perc, ennyivel érdemes kalkulálni. Hogy elkerüld a sorban állást, foglalj időpontot gyorsan, egyszerűen, online felületünkön.

FOGLALJ IDŐPONTOT LÁTÁSVIZSGÁLATRA

Látásvizsgálat menete

Érkezz pár perccel a lefoglalt időpontod előtt, hogy a látásvizsgálat pontosan kezdődhessen. A vizsgálat nem vesz igénybe többet félóránál, így nem kell sok időt szánnod rá a napodból. A látásvizsgálat több szakaszból tevődik össze.

eOptika látásvizsgálat

Első lépésként szakképzett optometrista kollégánk felveszi az adataidat, kikérdez az esetleges kórelőzményekről. Ezt követi az objektív és szubjektív vizsgálat. Előbbi alatt a számítógépes szemvizsgálat értendő, ami gyors, pontos és természetesen fájdalommentes. Utóbbi, a szubjektív vizsgálat során a páciens maga mondhatja meg, hogy mely dioptriájú lencsével lát a legjobban.

Ezeken felül még végzünk egy úgynevezett réslámpás vizsgálatot is, amellyel a szem elülső és hátsó szegmensét térképezzük fel.

A vizsgálatok végeztével történik meg a szemüveg felírása és a keretválasztás, mely során szintén számíthatsz szakértő kollégáink segítségére.

KÉREK IDŐPONTOT LÁTÁSVIZSGÁLATRA

Látásvizsgálat időpontfoglalás

Mivel a Látás Hónapja érthető okokból egy rendkívül népszerű időszak, fontos, hogy időpontod előre lefoglald. Ezt nagyon egyszerűen megteheted az online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül. Csak nyisd meg az eOptika online időpontfoglalás oldalt és kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Kattints a foglalás megkezdése gombra.
  2. Válassz szolgáltatást.
  3. Válassz dátumot.
  4. Add meg az adataid.
  5. Küldd el a foglalást.

A szabad időpontok narancssárga színnel vannak jelölve. Ha egy adott napra nem látsz ilyen jelölésű időpontot, válassz másik napot.

FOGLALD LE LÁTÁSVIZSGÁLAT IDŐPONTOD

Látásvizsgálat után

Az ingyenes látásvizsgálat után, a vizsgálat eredménye alapján el tudod nálunk készíttetni szemüveged. Sőt, a Látás Hónapja alkalmából még különböző szemüveg akciók között is válogathatsz:

Szemüveg akció

√ 30-50%-os akció a szemüvegkeretekre √ vagy 30%-os kedvezmény az egyfókuszú szemüveglencsére √ 40%-os akció minden multifokális szemüveglencsére √ Emellett többféle kontaktlencse is vár, kedvező árakon

Új szemüvegedet pedig a lencsétől és a kerettől függően akár már pár napon belül hordhatod!

Szemüvegkészítés Vision Express vagy Ofotért recepttel?

Nem nálunk voltál látásvizsgálaton? Semmi gond, a szemüvegkészítés Ofotért, Vision Express, de bárhol máshol kapott recepttel is megoldható.

Hozd el az ott kapott papírjaid és készíttesd el nálunk új szemüveged, verhetetlen árakon!

Várunk szeretettel optikánkban!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75

IDŐPONTOT FOGLALOK LÁTÁSVIZSGÁLATRA