Blog cikkek

A Ray-Ban női napszemüveg nem csupán egy divatos kiegészítő, hanem egy megbízható társ a mindennapokban és a különleges alkalmakon egyaránt. A márka hosszú története és kiváló minősége miatt a Ray-Ban napszemüvegek több generáción keresztül bizonyították már, hogy érdemes rájuk bízni a látásunk védelmét.

...

Ebben a blogcikkben bemutatjuk a Vogue napszemüveg kollekció legkedveltebb darabjait, amelyek nemcsak stílusosak, hanem kiváló védelmet is nyújtanak a nap káros sugarai ellen.

...

A mindennapi élet során számos tényező okozhatja a szem viszketését és irritációját. Legyen szó allergiáról, száraz levegőről vagy hosszú képernyő előtt töltött időről, a megfelelő szemcsepp kiválasztása kulcsfontosságú lehet a kellemetlen tünetek enyhítésében.

...

Az Oakley napszemüvegek nemcsak divatosak és kényelmesek; olyan innovatív technológiákkal készülnek, amelyek javítják a látáskomfortodat. De milyen Oakley napszemüveg modellek közül választhatsz, és hogyan rendelheted meg őket egyszerűen és gyorsan? A cikkben ezt járjuk körbe.

...

A napszemüveg segít csökkenteni a fényerősséget, és kiszűri az UV-sugarakat, a polarizált napszemüveg pedig egy olyan különleges plusz tulajdonsággal rendelkezik, amely segítségével a túl erős ragyogástól is óvja a szemünket. De mi is az a polarizáció, és miért jó a polarizált napszemüveg?

...

A Vogue szemüvegkeretek nemcsak divatosak, hanem praktikusak is. A 2024-es kollekcióban számos stílus és forma közül választhatsz, hogy megtaláld a hozzád illőt. Legyen szó elegáns, sportos, vagy extravagáns megjelenésről, a Vogue szemüvegkeretekkel biztosan kitűnsz a tömegből.

...

Ha szereted a sportot és a kalandot, akkor biztosan hallottál már az Oakley szemüvegekről. Az Oakley egy amerikai márka, amelyet 1975-ben alapított Jim Jannard, és azóta is a legjobb minőségű és leginnovatívabb szemüvegeket készíti.

...

A Ray-Ban szemüvegkeretek a világ egyik legismertebb és legkedveltebb optikai márkájának termékei. A Ray-Ban szemüvegek a fiatalosság jegyében készültek, mindkét nem igényeinek figyelembevételével. Ikonikus modelljeik hatalmas népszerűségnek örvendenek napjainkban is.

...

A szemüveg nemcsak a látás javítására szolgál: remekül kiemeli az arcvonásaidat és segít kifejezni a stílusodat. Azonban a szemüvegkeret kiválasztása nem mindig egyszerű, hiszen rengeteg forma, szín, anyag és márka közül választhatsz.

...

Ma már számtalan forma, szín, minta és anyag közül választhatunk, hogy megtaláljuk a hozzánk illő darabot. De hogyan válasszunk divatszemüveget? És mi a helyzet a nulldioptriás szemüvegekkel? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ.

...

„Itt a farsang, áll a bál!” – és biztosan te is szeretnél valami különlegeset viselni a jelmezedhez. Mi lenne, ha a szemed színét is megváltoztatnád egy színes kontaktlencsével?

...

Az év első két hónapja, január és február az év legsötétebb hónapjai. A karácsony már elmúlt, a tavasz még messze, nem történik semmi. Vagyis mindez csak így lenne, ha nem lenne a Farsang! Szerencsére van és január 6-tól egészen február végéig színesíti a napjainkat.

...

A szemüveg nemcsak a látás javítására szolgál, hanem a megjelenésünk fontos kiegészítője is. Egy jól kiválasztott szemüvegkeret kiemelheti az arcformánkat, a szemünk színét, és összhangot teremthet a megjelenésünkben.

...

A szemüveg nem csak egy látásjavító eszköz, hanem egy divatos kiegészítő is, amely kifejezi a személyiségünket és stílusunkat. A női szemüveg kínálat nagy változatosságot nyújt, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk illő darabot.

...

Az új év mindig új lehetőségeket és kihívásokat hoz magával. Miért ne kezdenéd azzal, hogy megújítod a külsődet is? Egy új szemüveg csodákat tehet a megjelenéseddel, és segíthet kiemelni a személyiségedet.

...

A látás az egyik legfontosabb érzékszervünk, amely nagyban befolyásolja az életminőségünket. A látásromlás sok esetben nem jár látható tünetekkel, ezért fontos, hogy rendszeresen ellenőriztessük a szemünket.

...

A túlzott kékfény kitettség negatív hatással lehet a szem egészségére, például okozhat szemfáradtságot, fejfájást, alvászavarokat, vagy akár súlyosabb szembetegségeket is, ezért fontos, hogy megfelelő védelemmel lássuk el szemeinket!

...

Az ajándékutalvány mindig jó ötlet, hiszen kézzel fogható, az ajándékozott mégis arra válthatja be, amire neki a leginkább szüksége van. És hogy mi mindenre jó egy eOptika Ajándékutalvány?

...

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen szemüvegkeretek közül választhatsz, ha női vagy férfi szemüveget keresel, illetve hogy milyen trendek uralkodnak a szemüvegkeretek terén 2024-ben. Végül pedig azt is megtudhatod, hogy hogyan rendelhetsz szemüvegkeretet online az eOptika webshopjából.

...

A kékfény szűrő szemüveg csökkenti a szemfáradtságot, a fejfájást, a szemszárazságot és javítja a koncentrációt és az alvásminőséget. A monitor szemüveg nemcsak hasznos, hanem divatos is, hiszen bármilyen keretből készíthető, így illeszkedik az arcformánkhoz és a stílusunkhoz.

...

A szemüveg nem csak egy látásjavító eszköz, hanem egy stílusos kiegészítő is, amely segít kifejezni a személyiségünket. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen szemüvegek közül választhatsz, ha új, friss megjelenésre vágysz!

...

A szemüveg nem csupán praktikus, hanem divatos viselet is, amellyel könnyedén feldobhatjuk öltözékünket, különleges vagy éppen visszafogott külsőt kölcsönözve magunknak.

...

A monitor előtt töltött órák szellemileg és fizikailag egyaránt megterhelőek, és az ilyen jellegű tevékenységek nem kímélik szemünket sem. A képernyők által sugárzott kékfény károsíthatja a szemlencsét és a retinát, és felelős lehet a szemszárazság, a fáradtság, a fejfájás és az alvászavarok kialakulásáért is.

...

Látásunk egészségének megóvása rendkívül fontos feladat – kiváltképp a digitalizáció korában, amikor napjaink nagy részét képernyő előtt töltjük! De hogyan védhetjük meg szemeinket a digitális eszközök kijelzőjéből áradó káros kék fénytől?

...

A szemünk az egyik legfontosabb és legérzékenyebb érzékszervünk, amelyet sokféle tényező befolyásolhat. A hosszú órák a számítógép előtt, a száraz levegő, a por, és számos más dolog okozhatja hogy a szemünk fáradt, száraz, égő, viszkető vagy vörös legyen.

...

A téli hónapokban érdemes kiemelt figyelmet fordítani a kékfény elleni védelemre. Segítünk a szűrőszemüveg választásban!

...

Hűvösebbé válnak a napok és már a napsugaraknak sincs olyan nagy ereje, mint nyáron: az ősz a tökéletes évszak a szabadtéri sportok szerelmeseinek is.

...

Sokan félnek a szemüvegessé válástól, pedig az első szemüveg megrendelése valójában egy rendkívül egyszerű és gyors folyamat. Ha úgy érzi, hogy látása nem a régi, mielőbb keressen fel egy specialistát vagy egy optikai szaküzletet!

...

Tudta, hogy a szemüveg rendelés lehet egyszerű és élvezetes? Sokan aggódnak, amikor új szemüveget kell csináltatniuk, mert ahhoz vannak hozzászokva, hogy a folyamat időigényes és költséges.

...

A színes kontaktlencse egy remek kiegészítő, amellyel új külsőt kölcsönözhet magának, feldobhatja a szürke hétköznapokat vagy akár életre kelthet egy Halloween jelmezt is!

...

Az óraátállítás emberi szervezetre gyakorolt hatása sokak számára kihívást jelent. Amellett, hogy ez több szempontból is hat ránk, azzal is jár, hogy több kék fény vesz minket körül, aminek még pluszban sok negatív hatása van ránk nézve.

...

Ismerd meg a Zac Posen általa tervezett szemüvegek kínálatát webáruházunkban és belvárosi optikánkban. Letisztult, elegáns stílus, megfizethető árak!

...

Természetesen, mint minden évben, az eOptika is csatlakozik a kezdeményezéshez és jobbnál jobb akciókkal várunk! Idén országszerte négy partner optikával is együtt dolgozunk.

...

Október a látás hónapja! Idén is ebben az időszakban kerül megrendezésre a Látás Hónapja névre keresztelt kampány, amely keretein belül ingyenes látásvizsgálat és más szuper akciók várják az érdeklődőket.

...

A Látás hónapja kampány minden évben, október hónapban kerül megrendezésre. Az országos akciókkal járó megmozdulás célja, hogy felhívja a figyelmet a látásegészség megőrzésének fontosságára.

...

A látásegészség megóvása mindannyiunk életében fontos feladat. Erre hívja fel a figyelmet a Magyar Látszerészek Szövetsége 1 hónapos kampányával, amely a Látás hónapja nevet kapta, és amelyet immáron 18. alkalommal rendeznek meg.

...

A rendszeres szemvizsgálat rendkívül fontos a látásunk egészségének megóvásához. De vajon tudja, hogy milyen más esetekben van szükség a vizsgálatra? És azzal tisztában van, hogy mi a különbség szemvizsgálat és látásvizsgálat között?

...

Immár a 18. alkalommal bonyolítja le a népszerű eseményt a Magyar Látszerész Szövetség, így hívva fel a figyelmet a szemek egészségének és az ép látás megőrzésének fontosságára.

...

Mivel a napszemüveg nem csak egy funkcionális tárgy, hanem egy kiegészítő, mondhatjuk egy életérzés része, nagyon fontos, hogy a magadénak érezd.

...

Fel kell készülnöd, hogy a sok kijelző előtt töltött idő ismét megviseli majd a szemed – hacsak nem viselsz mostantól rendszeresen monitorszemüveget! És miért is ne tennéd?

...

Az online szemüveg rendelés ma már teljesen megszokott módszer. Mindössze annyit kell tudnia, hogy milyen típusú és dioptria értékű szemüveglencsére van szüksége.

...

A következő cikkben a Ray-Ban napszemüveg márka egy újragondolt klasszikusát mutatjuk be, amely egy régi kedvencünket idézi.

...

Minden, amit Ray-Ban Hexagonal szemüvegről tudni érdemes! A következő cikkben bemutatjuk a Ray-Ban Hexagonal szemüveget és szót ejtünk a márka történetéről is.

...

Az eOptika mindig törekedett arra, hogy a minőség mellé megfizethető árak párosuljanak, így érdemes a kínálatunkból szemezgetni.

...

Az Erika modellek kiválóan tükrözik a Ray-Ban napszemüvegek és szemüvegek minőségi anyaghasználatát és tartósságát.

...

A Biotrue kontaktlencse folyadék egy forradalmian új megközelítést hozott a kontaktlencsék ápolásába és tisztításába.

...

Optikánkban divatos férfi napszemüveg kínálattal várjuk, kizárólag UV szűrővel ellátott darabokkal, így biztos lehet abban, hogy szeme védve marad a káros sugárzástól.

...

Az Oakley HSTN egy újdonság a népszerű márkától, amely már webáruházunk és budapesti optikai szaküzletünk kínálatában is megtalálható!

...

A női napszemüveg trendek folyamatosan változnak, ezért mi is megújuló árukészlettel várjuk Önt! Válogasson 2023 nyári napszemüveg kollekcióiból!

...

Fedezze fel hatalmas és folyamatosan megújuló Oakley férfi és női napszemüveg kínálatunk és találja meg a legjobb modellt.

...

Az idei top 10 férfi napszemüveg! Tekintsd meg az idei nyár legnagyobb kedvenceit. Rendeld meg most akár ingyenes kiszállítással.

...

Lássuk, melyik 10 női/uniszex napszemüveg modell a legnagyobb sláger idén nyáron! Kínálatunkban megtalálhatóak a garantáltan eredeti top termékek.

...

A napszemüveg elsősorban mégiscsak a szemek védelmét kell, hogy szolgálja! Kínálatunkban a garantáltan eredeti napszemüveg modellek, garantáltan biztonságosak is.

...

A Versace luxusmárka a kifinomult stílus és a magas minőség jelképe. Tökéletesek mindennapi viseletre vagy akár különleges alkalmakra is.

...

Mivel a polarizált napszemüveg képes kiszűrni a vízről, földről és más anyagokról visszaverődő erős fényt, kiváló választás sportoláshoz vagy autóvezetéshez.

...

Egy trendi férfi napszemüveg 2023-ban is hasonló, mint az előző évben. Hódítanak az olyan örök klasszikusok, mint az Aviator, és az Oakley vagy a Polaroid, de a modern formák és színek is népszerűek.

...

A brand megálmodója, életrehívója és névadója egy személyben: Michael Kors amerikai divattervező. Az eOptika termékkínálatában kizárólag eredeti termékek kaphatók, amiért természetesen garanciát is vállalunk!

...

Egy Michael Kors szemüvegkeret esetében elengedhetetlen a minőség, ezt pedig a brand garantálni tudja – akárcsak a stílust és az eleganciát.

...

Minden, amit Michael Kors napszemüveg kollekciójáról tudni érdemes! Azt is eláruljuk, hogy hogyan szerezheti be kedvező áron 2023 legdivatosabb napszemüvegeit.

...

A szemszárazság egy rendkívül kellemetlen jelenség, aminek millió oka lehet. A tünetek mielőbbi kezelése mindennél fontosabb, hiszen csak így küszöbölhetőek ki az esetleges hosszútávú következmények.

...

A következő cikkben Polaroid szemüveg és Polaroid napszemüveg kollekciókról írunk. Ha érdekli, hogy milyen Polaroid szemüveg kínálat közül választhat, olvasson tovább!

...

Manapság már látásjavító funkciója mellett sokan tekintenek a szemüvegre trendi kiegészítőként. Egy különleges kerettel bármilyen viselet feldobható és egy kis izgalmat csempészhet a hétköznapokba.

...

Akár online, akár optikában történő vásárláson gondolkodik, az eOptika kínálatában óriási kedvezményekkel találhatja meg a megfelelő darabot.

...

Az Oakley szemüveg egy igazi „sok az egyben” opció, ha nem szeretnél minden outfitedhez külön szemüveget csináltatni. Hihetetlenül kényelmes, másrészt laza, elegáns.

...

Örökzöld kedvenc a Ray-Ban Aviator, a Wayfarer és a Clubmaster napszemüveg is. Mindhárom Ray-Ban szemüvegkeret tökéletes választás az év minden szakaszában.

...

Nézzük is meg együtt, hogy mik a 2023-as év kedvenc Ray-Ban női napszemüvegei! A Ray-Ban napszemüveg tökéletes választás a hétköznapokon vagy nyaralás alatt.

...

Min múlik a siker? Nem árt hozzá tisztában lennünk néhány dologgal, hogy a legnagyobb eséllyel kápráztathassuk el munkaadónkat.

...

Cicás, pilóta, klasszik, ezeket viseljük idén nyáron. Nézzük, hogy idén mely formák, stílusok határozzák meg a napszemüveg divatot!

...

Az UV sugárzás hatása a szemre már rövid távon is problémákhoz vezet. Szemünk szaruhártyája nagyrészt megszűri ezeket a káros sugarakat...

...

A nyár a strandolás, a nyaralások, a fesztiválok ideje. Ezekre felkészülni egy kontaktlencse viselőnek nem mindig egyszerű.

...

Avagy egy szemüveg sosem volt tündöklése és csúfos bukása. Az én esetem meglehetősen korán, és klasszikusan indult.

...

E jeles alkalomból beszélgessünk kicsit a kézmosás fontosságáról, különösképp, ha kontaktlencsét viselsz a mindennapokban! Az ugyebár nem újdonság, hogy a kezünk a legszennyezettebb testrészünk

...

A monitorszemüveg, amely nem csak a látásunkat védi, de ráadásul egy tökéletes divatkiegészítőre is lelhetünk benne.

...

Ha van olyan kiegészítő, ami soha nem megy ki a divatból, az a napszemüveg. Változnak a formák, a színek, a stílusok, de mindegy milyen évet írunk.

...

A filmek, sorozatok hatására bizonyos dolgok népszerűsége az egekbe csapott.

...

Azt mondják, a természetben mindenre van gyógyír, csak tudni kell, hogy hol keressük.

...

Láttál már szemüveg gardróbot? Nem? Pedig létezik! Sokaknak kész gyűjteménye van a különböző stílusú, színű szemüvegekből, hogy a mindenkori outfitjükhöz a legtökéletesebb darabot tudják viselni.

...

Mint minden évben, idén is csatlakoztunk a Magyar Látszerész Szövetség egész hónapos kampányához!

...

A szemszín egy adottság, amellyel megszületünk, és amin változtatni nem lehet – véglegesen legalábbis.

...

Válogass a legőrültebb, mintás kontaktlencsék közül, és vesd bele magad a halloweeni bulikba! Találd meg a jelmezedhez passzoló mintás lencsét.

...

A keretekre is hatással van a divat, melynek köszönhetően szebb darabok közül választhatunk.

...

A Bausch +Lomb a legújabb kontaktlencséje. A szilikon hidrogél kategória, legújabb 4. generációját képviseli.

...

A klasszikus fekete, az izgalmas átlátszó, és a láthatatlan szemüvegkeret

...

Ha november, akkor Black Friday, ezt mindenki tudja. De honnan is ered ez a sokakat megmozgató szokás?

...

Egy szép smink öltöztet – tartja a mondás. Hogyan sminkelj kontaktlencsével?

...

Sokan vagyunk, sokfélék. Van, aki szeret kitűnni a tömegből!

...

Biztos ismerős az érzés, amivel rengetegen küzdenek napjainkban.

...

A kérdés gyakran felmerül, hogy szemüvegesként hogyan kell sminkelni.

...

Pár nap múlva karácsony, de sokan még most törik a fejüket az ajándékon.

...

A listán sok minden szerepelhet. Jövőre elmegyek látásvizsgálatra!

...

Nem lehet elég korán feltérképezni, hogy mi várható 2022-ben a napszemüvegek terén.

...

A divat egy állandóan változó dolog!

...

Közeleg a szerelmesek napjának ünnepe, az angolszász országokból származó Valentin-nap.

...

Hogyan tudok szemüvegesként is kényelmesen síelni? Most összegyűjtöttük a tudnivalókat.

...

Jó, ha tudod, hogy mely mendemondák azok, amelyeknek nem szabad bedőlni.

...

Ezek a hölgyek megtalálták a hozzájuk tökéletesen passzoló napszemüveget?

...

Ezek a legvagányabb napszemüvegek. Mutatunk néhány vadító darabot.

...

A tojás szuper hatással van a szemedre. Gondoltad volna?

...

Válassz szilikon-hidrogél kontaktlencsét, a lágy lencsék legkényelmesebb típusát!

...

Hasznos tippek és trükkök a megfelelő UV-védelem érdekében!

...

Jöjjön el optikánkba látásvizsgálatra, szakképzett optometristáink várják! Foglaljon időpontot online!

...

Ha ezt a bejegyzést olvassa, a szeme ebben a pillanatban is találkozik a kékfénnyel!

...

Napjainkra a gyerekek szinte már elektronikai eszközökkel a kezükben születnek és a mindennapjaik szerves részét képezi az okostelefon, a tablet és a laptop.

...

Napjainkban a szépészeti beavatkozások elvégzése már teljesen hétköznapi dolognak számít. Sokan azonban óckodnak a tűtől, szikétől, vagy más beavatkozásoktól.

...

A színes kontaktlencse rendelés folyamata éppolyan egyszerű, mint a nem színes verzióké. De hogy milyen típusok is vannak? Ennek nézünk most utána!

...

A megfelelő lencsék mellett az is fontos, hogy jól érezzük magunkat a választott szemüvegben és a stílusunkhoz is passzoljon.

...

Válogass a legőrültebb, mintás kontaktlencsék közül, és vesd bele magad a halloweeni bulikba! Találd meg a jelmezedhez passzoló mintás lencsét.

...

Az elektronikus eszközök használata mára már napjaink elkerülhetetlen részét képezi, tehát valahogy védelmet kell biztosítani közben a szemeknek.

...

A legnagyobb kékfény által okozott veszélynek a legtöbbünk a munkahelyén van kitéve a kérdés lehet-e számítani a munkáltató részéről bármilyen munkavédelmi eszközre?

...

A Black Friday 2022 novemberében egy egész hónapban az eOptikánál, hogy mindenkinek legyen ideje beszerezni a szeme egészségének megőrzéséhez szükséges eszközöket.

...

Az eOptika Black Friday akció keretében egész novemberben 50-80% kedvezménnyel szerezhetők be a trendi napszemüvegek, hogy télen is kéznél legyen a megfelelő napszemüveg.

...

Black Friday akciók egész novemberben az eOptikánál! Az eOptika minden évben csatlakozik a kezdeményezéshez, sőt, tovább is gondoltuk a dolgot: nálunk az egész november Black Friday!

...

Már régóta szeretnél (új) szemüveget csináltatni? Akkor végképp ne habozz, nézz szét a számtalan akciós szemüvegkeret között és az ünnepeket már élesen láthatod!

...

Kevés klasszikusabb és ismertebb szemüveg gyártó van a piacon, mint a Carrera.

...

A cat eye szemüveg stílus nem csak örök fazon, hanem az első igazi nőies szemüveg, ami az 1920-as években átformálta az addig férfi stílusok uralta szemüveg piacot.

...

Az eOptika.hu Carrera napszemüvegek széles választékával vár!

...

Honnan indult a cat-eye szemüvegkeret stílus, és mi tartja évtizedek óta a legnépszerűbb fazonok listáján?

...

Mit szólna ahhoz, ha az idei újévi fogadalma arról szólna, hogy megpróbál mindent megtenni szemei egészségének az érdekében?

...

Önnel is előfordult már, hogy valami belement a szemébe, esetleg égő érzést érzett a szemében, esetleg elviselhetetlenné vált a kontaktlencse viselése?

...

Szemünk egészségét hajlamosak vagyunk természetesnek venni. Ebben a cikkben összeszedtünk minden hasznos infót a látásvizsgálathoz!

...

A márka töretlen sikerének egyik titka az időtálló dizájn és a kiemelkedő minőségű anyag.

...

Olvasószemüveg - Miért van rá szükség 40 év felett?  Az egykor rugalmas szemlencse keménnyé válik és elérkezünk a presbyopia állapotába.

...

A műkönny használat fontossága, nem csak akkor, ha allergiás vagy, vagy ha kontaktlencsét viselsz!

...

Tedd a szívedre a kezed és válaszolj őszintén: mikor volt utoljára a teendőlistádon látásvizsgálat feljegyezve? 

...

Nézzük is meg, honnan indult és hova jutott a márka és mik a legnépszerűbb darabok!

...

A divatszemüveg fogalma akkor bukkant fel, amikor a nagy nevű divatházak felismerték, hogy a szemüvegre, mint trendi kiegészítőre is lehet gondolni.

...

Az Oakley napszemüvegeket évtizedek óta piacvezető napszemüvegekként tartjuk számon.

...

A Ray-Ban Aviator napszemüveg a köztudatba azonban leginkább a Top Gun film 1986-os megjelenésekor került be és sikere azóta is töretlen.

...

A Polaroid az egyik legismertebb napszemüveg és szemüveg márka.

...

A Tommy Hilfiger márka remek minőségben kényelmes és elegáns fazonokat készít. Kínálatunkban közel 700 féle szemüveg közül válogathat.

...

Új, Zac Posen szemüvegkeretek az eOptika kínálatában. Böngéssz a szebbnél szebb, rendkívül kedvező árú modellek között!

...

Sportos, elegáns, karakteres stílusjegyek és kiváló minőség jellemzi a Carrera napszemüveg kollekcióit. A maximális komfortérzetet is biztosítja.

...

kontaktlencse egy nagyon hasznos kis eszköz, aki egyszer kipróbálta, már nehezen mond le arról a szabadságról, amelyet nyújtani tud.

...

Az emberek nagy része hajlamos a halogatásra, főleg ha az egészségünkről van szó. A szemvizsgálatot is gyakran addig halogatjuk, míg nem okoz életminőségbeli változást a szemünk romlása.

...

A Magyar Látszerész Szövetség idén már 17. éve rendezi meg évről évre a Látás Hónapja akciót.

...

Az eOptika személyes budapesti optikájában történő és otthoni ingyenes látásvizsgálataival szemüveg és kontaktlencse vásárlásához szükséges látáskorrekciós adatokat kaphat, melyet akár internetes szemüveg vásárlás során is felhasználhat.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Látásvizsgálat budapesti optikánkban

Az eOptika látásvizsgálatát szakképzett optometristáink végzik, az eOptika vizsgálati rendelőiben (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között), modern eszközökkel. Optometristáink mind szemüvegkészítéshez, mind kontaktlencse-használathoz végeznek vizsgálatot. Vizsgálatainkhoz előzetes időpont foglalás szükséges.

Nyitvatartás:

  • Hétfő-Péntek: 9:00 - 19:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

Szemvizsgálat Budapesten

Szemvizsgálatot új szemüveg készítéséhez vagy kontaktlencse használathoz az eOptika budapesti optikájában (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között) végzünk, modern látás és szemvizsgáló eszközökkel.

Látásvizsgálat, szemvizsgálat minden hétköznap, 10:00-18:00 között végzünk. A vizsgálathoz időpont foglalás szükséges.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Látásvizsgálat, szemvizsgálat típusok

Szemüveges látásvizsgálat, szemvizsgálat szemüvegkészítéshez:

Szemüveg készítéséhez szükséges vizsgálat ára 7000 Ft, amelyből amennyiben utána 30 napon belül személyesen optikánkban készítteti el szemüvegét, 5000 Ft-ot jóváírunk vásárlása árából. Multifokális szemüveg vásárlása esetén a teljes vizsgálati díjat jóváírjuk. Az ár tartalmazza a vizsgálati eredmény kiadását is.

Új kontaktlencsés szemvizsgálat

(2 alkalom, 30+60p)

Az új kontaktlencsés (vagy újra lencsét hordani kívánó) vásárlók látásvizsgálata 10.000 Ft plusz a próbalencse ára, amelyből 3000 Ft-ot jóváírunk személyesen optikánkban történő 30 napon belüli vásárlás esetén (akár a próbalencse ára is fizethető belőle). A vizsgálat két alkalomból áll: az első alkalom 30 perc (látásvizsgálat), majd ennek a vizsgálatnak a végén egyeztetünk Önnel személyesen egy következő, 60 perc időtartamú kontaktlencse illesztést és betanítást is (újra kontaktlencsét viselő vásárlóink számára az új lencsék illesztése gyorsabb, nagyjából 15 perc). A vizsgálati díj a mind a két alkalom árát tartalmazza.

Kontaktlencse kontroll

Kontaktlencse kontrollt kizárólag kontaktlencsét jelenleg is aktívan viselő vásárlóink számára nyújtunk. Amennyiben Ön nem hord kontaktlencsét, vagy újra szeretne, úgy kérjük válassza az "Újra kontaktlencse vizsgálat" szolgáltatásunkat. A kontaktlencse kontroll díja 7000 Ft, amennyiben történik utána vásárlás személyesen optikánkban 30 napon belül, 3000 Ft-ot jóváírunk vásárlásából. Kérjük, a kontrollra érkezzen kontaktlencsében, lehetőség szerint 3-4 óra viselés után. Hozzon magával saját tartó tokot, folyadékot, és szemüveget, hogyha esetlegesen olyan probléma merül fel, ami miatt ki kell venni, legyen mibe bele tenni és ne kelljen eldobni a lencsét.

Szemüveges látásvizsgálat és kontaktlencse kontroll kombinált vizsgálat

Szemüveges látásvizsgálat és kontaktlencse kontroll kombinált vizsgálatot kizárólag kontaktlencsét és szemüveget is jelenleg aktívan viselő vásárlóink számára nyújtunk. Amennyiben Ön új kontaktlencsés (vagy újra lencsét hordani kívánó) Vásárlónk, úgy kérjük válassza az "Első kontaktlencse vizsgálat" szolgáltatásunkat. A Szemüveges látásvizsgálat és kontaktlencse kontroll kombinált díja 10,000 Ft. Amennyiben történik utána személyesen optikánkban szemüveg vásárlás 30 napon belül, úgy 5,000 Ft-ot jóváírunk a vásárlásából. Kérjük, a kontrollra érkezzen kontaktlencsében, lehetőség szerint 3-4 óra viselés után, a kontaktlencse vizsgálat után a kontaktlencséjét ki kell majd vennie, mert a szemüveges látásvizsgálatot anélkül végezzük. Hozzon magával saját tartó tokot, folyadékot, és szemüveget, hogyha esetlegesen olyan probléma merül fel, ami miatt ki kell venni, legyen mibe bele tenni és ne kelljen eldobni a lencsét

Újra kontaktlencsés vizsgálat

(2 alkalom, 30+15p)

Az újra kontaktlencsét hordani kívánó vásárlók‚ (akik korábban már hordtak kontaktlencsét, de jelenleg aktívan nem hordanak vagy szeretnék lecserélni jelenlegi kontaktlencséjüket) látásvizsgálata 10,000 Ft plusz a próbalencse ára, amelyből 3,000 Ft-ot jóváírunk személyesen optikánkban történő 30 napon belüli vásárlás esetén (akár a próbalencse ára is fizethető belőle).
A vizsgálat két alkalomból áll: az első alkalom 30 perc (látásvizsgálat), majd ennek a vizsgálatnak a végén egyeztetünk Önnel személyesen egy következő, 15 perc időtartamú kontaktlencse illesztést is. A vizsgálati díj a mind a két alkalom árát tartalmazza.
Megköszönjük, ha a vizsgálat előtt utánanéz annak, hogy milyen lencsét viselt korábban.

Szemüvegkészítés meglévő szemüveg alapján

Amennyiben van Önnek meglévő szemüvege, mellyel elégedett és nem igényel látásvizsgálatot vagy szemvizsgálatot, úgy optikánk örömmel beméri, bevizsgálja jelenlegi szemüvegének paramétereit, dioptiráját és az alapján is elkészítjük Önnek új szemüvegét. A bevizsgálás díjtalan és nem szükséges időpontot foglalnia, optikánk nyitvatartási idejében bármikor szívesen látjuk.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

A látásvizsgálat menete

  • Kórelőzmények, adatok felvétele: A páciens elmondja a panaszát, illetve hogy volt-e a családjában örökletes szemprobléma. Ez rámutathat arra, hogy olyan betegségek, mint a diabétesz, vérnyomásproblémák vagy bőrbetegségek okozhatják-e a panaszt. A betegnek volt-e már szüksége látáskorrekcióra, visel-e szemüveget, illetve használ-e kontaktlencsét.
  • Objektív és szubjektív látásvizsgálat: Az objektív vizsgálat (computeres szemvizsgálat) gyors, pontos, fájdalommentes, amellyel a szem fénytörési hibáját vizsgálják. Ez alapján soha nem írunk fel szemüveget! A szubjektív látásvizsgálat során a páciens már maga mondhatja meg, milyen dioptriával lát a legjobban.
  • Réslámpás vizsgálat: Réslámpa=biomikroszkópos vizsgálat során a szem elülső és hátsó szegmensét térképezzük fel. Amennyiben eltérést látunk, azonnal szemész-szakorvoshoz irányítjuk a pácienst. (Kontaktlencse kontroll és J/ Első kontaktlencsés vizsgálat esetén)
    Szemüveg felírás, keret és szemüveglencse kiválasztása: A szemüveglencsétől és kerettől függően akár már aznap megkaphatja az új szemüvegét.

Az eOptika látásvizsgálatát szakképzett optometristáink végzik, az eOptika vizsgálati rendelőiben (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között). Ehhez a legmodernebb eszközöket használják fel. Optometristáink mind szemüvegkészítéshez, mind kontaktlencse-használathoz végeznek vizsgálatot. 

Látásvizsgálatot minden hétköznap, 10:00-18:00 óráig végzünk. A vizsgálathoz időpont foglalás szükséges, amely az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 30 222 2275

Látásvizsgálat ára, szemvizsgálat ára

Az egyes vizsgálatokhoz tartozó árakat megtalálja az adott vizsgálat leírásánál.

Miért kell nálunk fizetni olyan látásvizsgálati szolgáltatásért, ami máshol esetleg ingyenes? Azért, mert ahol ingyenes a látásvizsgálat, ott 30-50%-kal drágább a szemüveg vagy a kontaktlencse. Így míg a többi optikus beleépíti termékeinek áraiba a szolgáltatási díját, mi a "fapados árazási logika" mentén opcionálissá (nem kötelezővé) tesszük a szolgáltatásainkat, amiket -aki szeretne- tőlünk vesz meg. Arra is figyeljen, hogy máshol a "lelet kiadásáért" is kérhetnek pénzt, ami annak ellenére elterjedt praktika, hogy jogszabályba ütközik. Természetesen elfogadunk máshonnan származó látásvizsgálati eredményeket is, és az alapján is elkészítjük szemüvegét vagy kiadjuk kontaktlencséjét.

Miért minket válasszon?
  • Olcsó, bár nem minden esetben ingyenes
  • Kiváló, gyakorlott optometristáink vizsgálják Önt
  • Látásvizsgálat a modern eszközökkel
  • Könnyű megközelíthetőség
  • Kedvezményes árak
  • Páratlanul széles termékválaszték és alacsony árak
További szolgáltatásaink:

Szemüveg készítés

Azonnal szemüvegre van szüksége? Eltört vagy elveszett? Nálunk villámgyorsan elkészülhet új szemüvege!

Nem kell heteket várnia, hogy újra jól lásson, és nem szükséges egy régebbi, gyengébb szemüveggel átvészelnie ezt az időszakot! Jöjjön el egy szemvizsgálatra, vagy hozza magával meglévő vizsgálati eredményeit, és már készülhet is az új szemüveg!

Optikánkban számtalan, készleten lévő szemüvegkeret közül választhat. Ha bizonytalan, szakembereink örömmel segítenek megtalálni az Önhöz leginkább illő keretet. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen az éles látás nem várhat!

Márkás szemüvegkeretek elérhető áron!

Nézze meg széles szemüvegkeret kínálatunkat és válassza ki kedvenceit. A termékválasztéknál nagy figyelmet fordítottuk arra, hogy a legújabb trendeket tudjuk biztosítani ügyfeleink számára, mindezt elérhető árak mellett!

Az eOptikában minőségi, stílusos férfi és női divatszemüveg kollekciók széles választéka várja az érdeklődőket, akár ingyenes házhozszállítással és kiemelkedő szemüveg akció kínálattal. Számtalan szín, stílus, forma és márka közül választhatunk kedvező árakon, a teljesség igénye nélkül: Ray-Ban, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Guess, Gant, Vogue, Victoria's Secret, Tommy Hilfiger, Just Cavalli, Fossil, Berkeley a márkák listája még hosszan folytatható.

Szemüveglencsék

A szemüveg elengedhetetlen kelléke a megfelelő szemüveglencse. A látásvizsgálat és az egyéni igényei alapján elkészítjük Önnek a tökéletes lencséket. Multifokális vagy Progresszív lencse esetében is lehetőség van a lencsék vékonyítására, amellyel ultrakönnyű, esztétikus és elegáns megjelenés érhető el. A szemüveglencséket különböző bevonatokkal tehetjük még ellenállóbbá, amellyel megkönnyíthetjük a mindennapi szemüveg ápolást.

Lencsebevonatok:

  • Felületkeményítés
  • Tükröződéscsökkentő bevonat
  • Párataszító és vízlepergető bevonat
  • UV-védelem
  • Lapos (aszférikus) szemüveglencse
  • Portaszító bevonat

Ne habozzon! Hívjon vagy jöjjön el személyesen!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

optika budapest

Kérdése van? Keressen minket a latasvizsgalat@eoptika.hu email címen

Reméljük, hogy Ön is örömét leli majd kibővült szolgáltatásunkban és meglátogat minket még ma!

Baráti üdvözlettel:

az eOptika.hu csapata

eOptika partner optikák eOptika.hu

Idén is ingyenes látásvizsgálattal és kihagyhatatlan akciókkal várunk a Látás Hónapja alkalmából!

...

Kortalan stílus, ami férfiak és nők megjelenését egyaránt feldobja! De nézzük meg, hogy honnan is származik ez a stílus és kiknek áll igazán jól!

...

Azt, hogy mennyire fontos a napszemüveg által nyújtott védelem, a Police tervezői is nagyon jól tudják. Napszemüvegeik az optimális védelmet nyújtják.

...

Vessünk most egy pillantást arra, hogy mit is ígérnek a női napszemüveg trendek 2023 tavaszára, nyarára!

...

A kiválasztás során számos szempontot lehet figyelembe venni, például az adott márka hírnevét, a kiválasztott modell stílusát és funkcionalitását.

...

Érdemes elolvasnia a következő néhány bekezdést, amiben a polarizált lencse fontosságára hívjuk fel a figyelmet.

...

Bemutatkozik az Oakley új szemüvegkollekciójának oszlopos tagja. az Oakley Centerboard! A márka legújabb kollekciójának részét képezi, sportos, állandóan mozgásban lévő férfiak igényeire szabva.

...

Nagyszerű választás lehet például egy stílusos Oakley napszemüveg, amelyben biztosan kényelmesen érzed majd magad mozgás közben és a szemedet is megfelelően védi.

...

A Vogue szemüvegek a márka 1973-as indulása óta a népszerűségi listák csúcsán állnak, ami nem csak a kitűnő formatervezésnek, hanem a megbízható minőségnek is köszönhető.

...