Blog cikkek
2023.10.20 09:00

Zac Posen szemüveg – Jó ár, jó választás

Zac Posen szemüveg – Jó ár, jó választás

Ismerd meg a Zac Posen általa tervezett szemüvegek kínálatát webáruházunkban és belvárosi optikánkban. Letisztult, elegáns stílus, megfizethető árak!

Keresed A szemüvegkeretet? Ami jól áll, divatos, kényelmes és persze megfizethető? Akkor van egy jó tippünk: Zac Posen szemüveg! De ki is az a Zac Posen?

Az úriember neve már biztosan elsőre is ismerősen csengett azok számára, akik figyelemmel kísérik a legfrissebb híreket a divat háza táján, ugyanis napjaink egyik leggyorsabban feltörekvő, népszerű divattervezőjéről van szó.

A letisztult, elegáns stílusáról felismerhető, tehetséges tervező nagyon rövid idő alatt lett közkedvelt, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy egyszerre több területen is megvetette a lábát, néhány évvel ezelőtt például szakácskönyvet is kiadott.

MEGNÉZEM A ZAC POSEN SZEMÜVEGKERET VÁLASZTÉKOT

Zac Posen keret

Az általa tervezett szemüvegek nem csak szépek, funkcionálisak is. A tervező ügyelt arra, hogy a Zac Posen keret egyet jelentsen a divattal, ugyanakkor a kényelemmel is. Szemezgessünk most közülük!

Zac Posen Aliza szemüveg

Klasszikus fekete, egy csipetnyi arannyal megbolondítva. A Zac Posen Aliza kerettel nem lehet mellé lőni. Klasszik formája és színösszeállítása egyszerűen minden alkalomra tökéletes.

Zac Posen Arletty szemüveg

A Zac Posen Arletty azoknak jó választás, akik ugyan még mindig a klasszikus stílust kedvelik, de nem szeretnének fekete keretet. A bordó színátmenetes megoldás ugyan szintén elegáns, de nem olyan komoly, mint a fekete társai.

Zac Posen Moyra szemüveg

Ha nem riadsz vissza a színektől, sőt kedveled őket, akkor gyönyörű, világoskék színű Zac Posen Moyra keretet imádni fogod. A vidám, világos árnyalat és a kecses kialakítás együtt igazi nyerő páros.

Zac Posen Fay szemüveg

És csak, hogy lássuk, a tervezőtől nem áll messze az extravagancia sem, vessünk egy pillantást erre az egyedi kialakítású Zac Posen Fay keretre! Az enyhén cicás vonalvezetés és a különleges mintázat garantálják, hogy ebben a szemüvegben minden szem rád szegeződjön!

Zac Posen szemüveg ár

És mi a legjobb a tervező munkásságában? Hogy a Zac Posen szemüveg ár tekintetében éppen olyan vonzó, mint megjelenésében! Az eOptika.hu webáruházában már 6.290 forinttól elérhetőek ezek a divatos keretek, így, ha kedved tartja, akár többet is választhatsz, hogy mindig kéznél legyen a mindenkori outfitedhez tökéletesen passzoló szemüveg!

VÉGIG BÖNGÉSZEM A ZAC POSEN KERET VÁLASZTÉKOT

Látás Hónapja 2023 akció

És ha ezek az árak még mindig nem lennének elég csábítóak, használd ki a Látás Hónapja akciókat, hiszen most dönthetsz úgy, hogy a nálunk készülő szemüvegedhez 30-50% kedvezménnyel választasz keretet!

Várunk szeretettel optikánkban is!

1066 Budapest, Teréz krt. 50.

+36 30 222 22 75