eOptika Blog
2022.05.27 15:18

Pro-Vision szilikon-hidrogél kontaktlencse

Pro-Vision szilikon-hidrogél kontaktlencse

Válassz szilikon-hidrogél kontaktlencsét, a lágy lencsék legkényelmesebb típusát!

Maximális komfortérzetre vágysz? Válassz szilikon-hidrogél kontaktlencsét!

A lágy lencsék legkényelmesebb típusa

A kontaktlencsék 100 évvel ezelőtt még üvegből készültek, azután pedig egy speciális műanyagból. Sejtheted, hogy mennyire voltak komfortosak… Ezért is szuper, hogy már ott tart a technológia, ahol, és hogy olyan kontaktlencséket tudnak alkotni a gyártók, amik észrevehetetlenek a szemben – nem csak a külső szemlélő, hanem a viselőjük számára is. Ezek az úgynevezett lágy kontaktlencsék hidrogél anyagból készülnek, könnyebben felveszik a szaruhártya alakját és vékonyabbak is, mint merev társaik. De a tudomány itt sem állt meg, kifejlesztésére került egy még modernebb anyag a kontaktlencsék számára, amik aztán már tényleg maximális komfortérzetet képesek biztosítani lencseviselés közben. Ez az anyag pedig nem más, mint a szilikon-hidrogél!

A szilikon-hidrogél kontaktlencsék forradalma

A szilikon-hidrogélnek az a különlegessége, hogy ötvözi két nagyon hasznos anyag két nagyon hasznos tulajdonságát: a szilikon oxigénáteresztési- és a hidrogél nedvességmegkötési képességét. És hogy mindez miért lényeges? A szemek könnyebben kiszáradnak kontaktlencse-használat mellett, ezért kiemelten fontos, hogy a lencse anyaga képes legyen a nedvesség megkötésére, megőrzésére, a hidrogél pedig kifejezetten erre hivatott. De miért is kell a szilikon biztosította oxigén a szemeknek? Nemes egyszerűséggel azért, mert a szemeidnek szüksége van rá, különben hypoxia, vagy más néven oxigénhiány lép fel, amelytől a szemek bevörösödhetnek, a szaruhártya pedig eresedni kezd.

Próbáld ki a szilikon-hidrogél nyújtotta komfortot!

Pro-Vision kontaktlencse

Ha még nem tapasztaltad meg a szilikon-hidrogél kontaktlencse kényelmét, akkor javasoljuk, hogy próbáld ki a Pro-Vision - Say Goodbye To Dry Eyes kontaktlencsét! Magas, 45%-os víztartalmával biztosítja, hogy egész nap komfortosan érezd magad a lencséidben. Emellett az ára is nagyon kedvező, így ár-érték arányban is verhetetlen. Ráadásul, rendelhetsz belőle 1 darabos kiszerelésű változatot is, hogy meggyőződhess róla, valóban jó választás. Nem fogsz benne csalódni! Ha további kérdéseid merültek fel, fordulj bátran kontaktológus kollégáinkhoz!

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!