eOptika Blog
2024.01.12 09:00

Szemüveg - Új év, új külső

Szemüveg - Új év, új külső

Az új év mindig új lehetőségeket és kihívásokat hoz magával. Miért ne kezdenéd azzal, hogy megújítod a külsődet is? Egy új szemüveg csodákat tehet a megjelenéseddel, és segíthet kiemelni a személyiségedet.

De hogyan válassz a rengeteg szemüveg közül? Milyen szempontokat vegyél figyelembe, amikor új szemüveget vásárolsz? És hol találhatod meg a legjobb ajánlatokat? Ebben a cikkben megpróbálunk válaszolni ezekre a kérdésekre, és segíteni neked abban, hogy megtaláld az ideális szemüveget az új évre.

Női szemüveg

A női szemüveg kiválasztásánál érdemes figyelembe venni az arcformát, a bőröd- és a hajad színét, és persze a stílusodat. Az, hogy ovális, kerek, szögletes vagy szív alakú az arcod, nagyban befolyásolja, hogy milyen szemüvegkeret áll jól neked. Általános szabály, hogy az ellentétes formájú keretek harmonizálnak az arcoddal, tehát ha kerek az arcod, akkor inkább szögletes keretet válassz, ha szögletes, akkor inkább kerek vagy ovális keretet.

Női szemüveg

A bőröd és a hajad színe is meghatározza, hogy milyen színű keretet válassz. Ha világos a bőröd és a hajad, akkor valószínűleg a pasztell vagy a meleg színek állnak jól neked, ha pedig sötét, akkor a hideg vagy az élénk színek. A stílusod pedig azt mutatja meg, hogy milyen típusú szemüveg illik hozzád: elegáns és klasszikus vékony, fém vagy műanyag keretek, modern és trendi vastag, színes vagy mintás keretek vagy éppen sportos és rugalmas, strapabíró vagy polarizált keretek.

Férfi szemüveg

A férfi szemüveg kiválasztásánál ugyanazok az alapelvek érvényesek, mint a női szemüvegnél, de természetesen a férfiaknak eltérő típusú és formájú szemüvegek állnak jól, mint a nőknek. A férfiaknak általában jobban állnak a szögletes, markáns vagy geometrikus keretek, amelyek kiemelik az arc karakterét és férfiasságát, és általában a férfiaknak jobban állnak a sötét, semleges vagy földszínek.

Férfi szemüveg

Ha férfi szemüveget keresel, nézz körül kínálatunkban, ahol számos márkás és minőségi szemüveget találhatsz. Válogass a Ray-Ban, az Oakley, a Hugo Boss, az Armani, a Diesel, a Calvin Klein, a Tommy Hilfiger, a Polaroid és még sok más márka keretei közül, és találd meg a hozzád illő szemüveget!

Szemüvegkeret

A szemüvegkeret az, ami leginkább meghatározza a szemüveg stílusát és megjelenését. A szemüvegkeret kiválasztásánál azonban nemcsak az számít, hogy mennyire tetszik és mennyire áll jól, hanem az is, hogy milyen szemüveglencsét szeretnél.

A szemüvegkeret kiválasztásánál fontos, hogy figyelj a minőségre és a garanciára is. Egy minőségi szemüvegkeret nemcsak esztétikus, hanem tartós, kényelmes és biztonságos is, a garancia pedig biztosítja, hogy ha bármilyen probléma adódik a szemüveggel, akkor ingyenesen vagy kedvezményesen javítják, vagy cserélik ki.

Szemüveg ár

A szemüveg ár sok tényezőtől függ. Többek között a szemüvegkeret és a szemüveglencse anyaga, minősége, márkája, típusa, dioptriája, bevonata és kiegészítői is befolyásolják az ár alakulását. A szemüveg ára tehát nagyon változó lehet, attól függően, hogy milyen szemüveget választasz.

Általában elmondható, hogy a minőségi és márkás szemüvegek drágábbak, mint a kevésbé minőségi és ismeretlen márkájú szemüvegek, de ez nem jelenti azt, hogy ne találhatnál jó ár-érték arányú szemüveget a gazdaságosabb darabok között is. A szemüveg árát ugyanis befolyásolja az is, hogy hol és mikor vásárolod meg.

Ha online rendeled meg a szemüvegedet, akkor általában olcsóbban juthatsz hozzá, mintha optikában vennéd meg. Ha pedig akciós időszakban rendeled meg a szemüvegedet, még többet spórolhatsz!

Szemüveg rendelés

A szemüveg rendelés rendkívül egyszerű és kényelmes. Online áruházunkban csupán néhány kattintással megrendelheted a szemüvegedet, amit hamarosan házhoz szállítunk neked. Ha ismered a szemüveg méreteidet és van szemüveg recepted, nincs más dolgod, mint kiválasztani a szemüvegkeretet és a szemüveglencsét, és már rendelhetsz is!

Ha új szemüveget szeretnél választani, böngéssz online kínálatunkban, ahol számos szemüveg típust és kiegészítőt találhatsz, akár kedvezményes áron!