eOptika Blog
2023.08.21 09:30

Ray-Ban Hexagonal - A hatszögű divatikon

Ray-Ban Hexagonal - A hatszögű divatikon

Minden, amit Ray-Ban Hexagonal szemüvegről tudni érdemes! A következő cikkben bemutatjuk a Ray-Ban Hexagonal szemüveget és szót ejtünk a márka történetéről is.

A napszemüveg az egyik legnépszerűbb divat kiegészítő, nem véletlenül, hiszen változatos és megfizethető, miközben akár minden évszakban használhatjuk. Számos népszerű divatmárka készít napszemüvegeket, de csak kevés napszemüveg gyártó képes felvenni a versenyt a méltán ikonikussá vált Ray-Ban termékeivel.

A következő cikkben bemutatjuk a Ray-Ban Hexagonal szemüveget és szót ejtünk a márka történetéről is.

Ray-Ban Hexagonal

A Ray-Ban Hexagonal család egy olyan kollekció, amely szemüveg- és napszemüveg kereteit bármikor felismerni különleges formavilágukról. A kör és a négyzet ötvözeteként létrejött hatszögletű keret tökéletes választás azoknak, akik nem tudják eldönteni, hogy a világhírű napszemüveg márka szögletes vagy kerek modelljei mellett tegyék-e le a voksukat.

Ray-Ban Hexagonal napszemüveg

Ray-Ban Hexagonal napszemüveg

A Ray-Ban Hexagonal napszemüveg karakterét a hajszálvékony fém keret és a hatszögletű lencsék adják, amelyek lágy megjelenést kölcsönöznek. Ezek a napszemüvegek egyformán jól állnak a kerek és az erősebb vonásokkal megáldott arcokon is, ezért nem csoda, hogy szinte mindenki első látásra beléjük szeret.

Ray-Ban

Azonban a Ray-Ban márka története a Hexagonal termékcsalád megjelenésénél jóval régebbre nyúlik vissza. A ma már időtlennek számító szemüvegeket és napszemüvegeket gyártó céget a Bausch + Lomb optikai vállalat hozta létre a harmincas években.

Ray-Ban napszemüveg

Az első Ray-Ban napszemüveg a II. világháborús vadászpilóták számára készült, az amerikai hadsereg megbízásából. A megrendelés tárgya egy olyan speciális napszemüveg volt, amely segít megvédeni a pilóták szemét munka közben a vakító fénytől. Így született meg a máig népszerű Ray-Ban Aviator.

A cég 1952-ben megalkotta második - napjainkban is népszerű - közönségkedvenc modelljét, a Wayfarer-t, amelyet olyan hírességek viseltek, mint Audrey Hepburn vagy James Dean. Egy másik ikonikus darab, a Ray-Ban Clubmaster, az 1980-as években hódította meg a divat világát és tett szert azóta is töretlen sikerre.

Ray-Ban napszemüveg férfi

A Ray-Ban napszemüveg férfi és női kollekciói sokban hasonlítanak egymásra. Az örök klasszikusok, mint az Aviator, a Wayfarer, a Clubmaster vagy akár a Hexagonal egytől-egyig uniszex darabok, így nemtől függetlenül bárkinek jól állnak.

Ray-Ban Hexagonal napszemüveg

Ha mégis a férfiasabb darabok közül válogatna, látogasson el Budapest belvárosában található optikai szaküzletünkbe vagy válogasson webáruházunk óriási kínálatából!

Ray-Ban napszemüveg női

Az uniszex darabok mellett a Ray-Ban napszemüveg női változatai között is válogathat! A Ray-Ban női kollekcióinak darabjai mind a lencse színek, mind a keret formák tekintetében tükrözik a márka ikonikus megjelenését. A népszerű Aviator és Hexagonal mellett olyan stílusos darabok várják a hölgyeket, mint a Ray-Ban Jackie Ohh II vagy a Ray-Ban Erika.

Ray-Ban napszemüveg ár

Amikor napszemüveget vásárol, fontos, hogy jó minőségű, eredeti terméket válasszon! Az eOptikánál garanciát vállalunk a termék eredetiségéért, így kínálatunkban kizárólag hiteles Ray-Ban napszemüvegek közül válogathat! A Ray-Ban napszemüveg ár pedig garantáltan szimpatikus lesz Önnek!