eOptika Blog
2022.09.30 15:30

Látás Hónapja: akciók egész októberben

Látás Hónapja: akciók egész októberben

A Magyar Látszerész Szövetség idén már 17. éve rendezi meg évről évre a Látás Hónapja akciót.

A Magyar Látszerész Szövetség idén már 17. éve rendezi meg évről évre a Látás Hónapja akciót az év októberében, hogy látása egy kis extra törődést és odafigyelést kapjon. A látásunk az egyik legfontosabb érzékszervünk, amin keresztül a legtöbb, külvilágból érkező ingert felfogjuk. Nagyon fontos minden korosztály számára a megfelelő szemészeti kivizsgálás, hogy minél tovább, minél jobb életminőséget biztosítson számunkra a megfelelő látás. 

Látás hónapja akciók - Látásvizsgálattól szemüvegkészítésig

Az országos akcióhoz az eOptika minden évben csatlakozott, idén sincs ez másképp. Optikánkban egész októberben elérhető az ingyenes látásvizsgálat és számos akcióval is várjuk a látása épségének megőrzése érdekében.

A látásvizsgálat egy 25-30 percet igénybe vevő rutinvizsgálatnak számít, jelentősége azonban nagyon fontos, hiszen a vizsgálat során képzett optometristáink teljeskörű felmérést végeznek szeme állapotáról. A vizsgálat során megállapítjuk a szemüveg készítéshez szükséges adatokat, majd ezután kiválasztjuk a megfelelő szemüvegkeretet és hozzá az Önnek megfelelő szemüveglencsét. A kész szemüvege akár 4-8 ,munkanapon belül át is vehető.

A szemüvegkeret árak nagyon széles skálán mozognak és az egészen hétköznapi daraboktól a dizájner keretekig választhatunk a stílusunknak megfelelő darabot. A szemüveg árát meghatározza még a dioptria és az igény szerinti speciális lencsebevonatok, például a kékfényszűrés.

Fontos, hogy a térítésmentesség csak a szemüveges látásvizsgálatra vonatkozik, de a hónapban további akciókkal várjuk optikánkban.

Szemüveg akciók

Gyakran halljuk, hogy a szemüveg öltöztet. Ha minden nap szeretnénk viselni a szemüvegünket, fontos, hogy olyan darabot válasszunk, ami igazodik a stílusunkhoz, arcformánkhoz. Optikánkban a látásvizsgálat elvégzése után kollégáink örömmel segítenek kiválasztani a hozzánk legjobban passzoló darabot, a Látás Hónapja alkalmából pedig számos szemüveg akció közül választhat.

Az akciós szemüvegek között biztosan megtalálja a legjobban passzoló darabot, hiszen a kínálat széles skálán mozog a gazdaságos daraboktól kezdve a világmárkák szemüvegkereteiig. A megrendeléshez csak a látásvizsgálat során kapott adatokra van szükség, ami meghatározza az árat és a kiszállítás idejét is.

A külcsíny is fontos, de a szemüveg legfontosabb darabja mégis a számunkra megfelelő, jó minőségű lencse. A pénztárcabarát szemüvegkeretek mellett a lencse ára az, ami a legjobban meghatározza a szemüveg árát, ezért a Látás Hónapja alkalmából szemüveglencse akcióval is készülünk, hogy a látás egészségének megőrzése mindenki számára elérhető legyen.

Szemüveglencse akciók

A lencse is hozzájárul a szemüveg kényelmes viseléséhez, nem lehet sem túl vastag, sem túl vékony. Ezért a hónapban akciónk keretében több lencsére is biztosítunk kedvezményt:

  • 40% kedvezménnyel vásárolható meg Teréz körúti boltunkban minden multifokális szemüveglencse komplett szemüvegvásárlás esetén
  • 30% kedvezményt adunk egyfokú szemüveglencsére Teréz körúti boltunkban komplett szemüveg vásárlás esetén

Akciós szemüvegkeretek

Az októberi Látás Hónapja ideje alatt ingyenes látásvizsgálat mellett akciós szemüvegkeretekkel is várjuk! A hónapban üzletünkben és az eOptika webshopjában is 30-80% kedvezménnyel válogathat akciós szemüvegkereteink közül.

Mivel a szemüvegünket egész nap viseljük, fontos, hogy olyan darabot válasszunk, ami passzol hozzánk és jól érezzük magunkat benne. Szemüveget ráadásul hosszabb távra választunk, ezért is szeretnénk akciónkkal hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki számára elérhető legyen az általa vágyott szemüveg.

Multifokális szemüveg készítés akció

Multifokális lencsét a Látás Hónapja akció keretein belül 40% kedvezménnyel vásárolhat a hónapban Teréz körúti boltunkban komplett szemüveg vásárlása esetén.
A multifokális lencse, elődjével ellentétben nem két fókuszponttal segíti az egészséges látást, hanem fokozatmentes átmenettel teszi lehetővé, hogy távolra és közelre is egyaránt jól lássunk a választott szemüveggel. Ezt a lencsét sokkal könnyebb megszokni és hordani, mint bifokális testvérét és esztétikai szempontból is praktikusabb, hiszen átmenetmentes a lencse.