Ingyenes látásvizsgálat

Ingyenes látásvizsgálat

Az eOptika a következő ingyenes látásvizsgálati megoldásokat kínálja Önnek szemüveg készítéshez vagy kontaktlencse viseléssel kapcsolatosan.

Ingyenes látásvizsgálat, ingyenes szemvizsgálat budapesti optikánkban

Elérhetőségeink

Optikánk: H-1066 Bp, Teréz krt 50 (H-P: 10-18)

Email: kapcsolat@eoptika.hu

Ügyfélszolgálat: +36302222275

Nyitvatartás:

 • Hétfő-Péntek: 10:00 - 18:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva


Multifokális szemüveg, progresszív szemüveg készítése esetén

Amennyiben Ön multifokális szemüveget (bifokális szemüveget, progresszív szemüveget) szeretne készíttetni, úgy az eOptika budapesti Optikája (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között) az év bármelyik napján várja Önt ingyenes látásvizsgálattal.

Az ingyenes látásvizsgálathoz nincs más teendője, csak foglaljon egy”szemüveges látásvizsgálat” időpontot.
A vizsgálat ára 7000 Ft, amelyből amennyiben utána 30 napon belül nálunk rendeli meg új multifokális szemüvegét, bifokális szemüvegét vagy progresszív szemüvegét, úgy a teljes vizsgálati díjat jóváírjuk. (Amennyiben pedig úgy dönt, hogy mégis csak egyfókuszú lencsével készített szemüveget, úgy a vizsgálat árából 5000 Ft-ot írunk jóvá)


Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.


A Látás hónapja október


Látás hónapja alkalmából

Október a látás hónapja. És amennyiben Ön a Látás hónapja alatti időpontot foglal optikánkban (október 1-október 31 között), úgy Önnek a “Szemüveges látásvizsgálat, szemvizsgálat szemüvegkészítéshez” vizsgálati típusunk teljesen térítésmentes lesz függetlenül attól, hogy utána készíttet-e az eOptikánál kedvezményes áron szemüveget vagy sem.
Érdemes időben, akár már egy hónappal az októberi látás hónapja előtt időpontot foglalni, mert az ingyenes látásvizsgálat sokak számára vonzó és a helyek gyorsan betelnek.
Az ingyenes látásvizsgálat mellett (online időpontfoglalás itt) számos akcióval várjuk, belvárosi szaküzletünkben és webáruházban egyaránt.

A látásvizsgálat menete, személyesen optikánkban

 • Kórelőzmények, adatok felvétele: A páciens elmondja a panaszát, illetve hogy volt-e a családjában örökletes szemprobléma. Ez rámutathat arra, hogy olyan betegségek, mint a diabétesz, vérnyomásproblémák vagy bőrbetegségek okozhatják-e a panaszt. A betegnek volt-e már szüksége látáskorrekcióra, visel-e szemüveget, illetve használ-e kontaktlencsét.
 • Objektív és szubjektív látásvizsgálat: Az objektív vizsgálat (computeres szemvizsgálat) gyors, pontos, fájdalommentes, amellyel a szem fénytörési hibáját vizsgálják. Ez alapján soha nem írunk fel szemüveget! A szubjektív látásvizsgálat során a páciens már maga mondhatja meg, milyen dioptriával lát a legjobban.
 • Réslámpás vizsgálat: Réslámpa=biomikroszkópos vizsgálat során a szem elülső és hátsó szegmensét térképezzük fel. Amennyiben eltérést látunk, azonnal szemész-szakorvoshoz irányítjuk a pácienst. (Kontaktlencse kontroll és J/ Első kontaktlencsés vizsgálat esetén)
  Szemüveg felírás, keret és szemüveglencse kiválasztása: A szemüveglencsétől és kerettől függően akár már aznap megkaphatja az új szemüvegét.

Ne habozzon! Hívjon vagy jöjjön el személyesen!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Budapest optika

Ingyenes látásvizsgálat online vagy otthoni eszközök segítségével

 • Online látáshelyesség-ellenőrzés
 • Online látásvizsgálat olvasószemüveghez
 • Online látásvizsgálat távoli szemüveghez
 • Korábbi szemüveg adatainak leolvasása otthon
 • Letölthető szemészeti, szemvizsgáló tábla
 • Kontaktlencse-adatok alapján szemüvegkészítéshez adatok átszámítása
 • Szemüveg/adatok alapján kontaktlencse-adatok átszámítása


Baráti üdvözlettel:

 az eOptika.hu csapata
eOptika.hu