Blog cikkek
2023.05.18 10:20

Polaroid - Minőség és megfizethetőség

Polaroid - Minőség és megfizethetőség

A következő cikkben Polaroid szemüveg és Polaroid napszemüveg kollekciókról írunk. Ha érdekli, hogy milyen Polaroid szemüveg kínálat közül választhat, olvasson tovább!

A Polaroid márkát itthon mindannyian ismerjük, hiszen ez az egyik legnépszerűbb szemüvegkeret- és napszemüveg gyártó, amely ráadásul régóta jelen van a hazai piacon. A Polaroid szemüveg- és napszemüveg modellek kiválóan ötvözik a szórakoztató és a modern formákat, miközben magas minőséget képviselnek, mindezt kényelmesen és divatosan.

A következő cikkben Polaroid szemüveg és Polaroid napszemüveg kollekciókról írunk. Ha érdekli, hogy milyen Polaroid szemüveg kínálat közül választhat, olvasson tovább!

Polaroid szemüveg

Bár az 1939-ben alapított Polaroid eredetileg polarizált lencséinek köszönhetően tudta megerősíteni hírnevét, optikai szemüvegkeretei is népszerűvé váltak. A Polaroid szemüveg keret kollekciói kiválóan ötvözik a klasszikus és modern formákat, aminek köszönhetően többféle ízléshez is passzolnak.

Polaroid szemüveg

A Polaroid szemüveg kollekciókban találunk retro ihletésű pilóta szemüveget, sejtelmes cat-eye („macskaszem”) szemüvegkeretet, hagyományos kerek szemüveg keretet, letisztult vonalvezetésű és modern szögletes alakú kereteket is. Ennek köszönhetően a Polaroid szemüveg kollekciók között mindenki talál magának szimpatikus darabot.

A Polaroid szemüveg kínálat a színek tekintetében is igencsak változatos: áttetsző, barna, fekete, kék, lila, piros, rózsaszín, sárga, szürke és zöld, valamint minőségi fém és robusztus műanyag keretek közül válogathatunk.

Polaroid szemüveg női

A Polaroid szemüveg női kollekciói is úgy lettek megálmodva, hogy mindenki találjon kedvére való keretet. A modern és klasszikus alapdarabok mellett számos különlegesebb forma is felbukkan. A színpaletta ebben az esetben is széles: a fekete, barna és szürke színektől kezdve a látványos színkombinációkig mindenféle változattal találkozhat!

Rendelje meg kedvenc Polaroid női szemüveg keretét, akár ingyenes szállítással!

Polaroid szemüveg férfi

A Polaroid szemüveg férfi modellek terén sem okoz csalódást. A márka férfi fazonú modelljei mindig naprakészek és követik a legújabb trendeket, így mindenki könnyen megtalálhatja köztük a kedvenc szemüvegét. A klasszikus, letisztult formák, mint például a szögletes és kerek keretek mellett a Polaroid szemüveg férfi kollekcióiban megjelennek olyan divatos fazonok is, mint a pilóta szemüveg.

Polaroid napszemüveg

A Polaroid napszemüveg az egész világon híres a márka védjegyéről, ami nem más, mint a szemüveg és a lencse gyártása során felhasznált, különleges polarizált anyag. Az első polarizált napszemüveg lencsét Edwin H. Land készítette. Ő találta fel a polarizáló anyagot, amelyet a fotózásnál használt polárszűrőhöz hasonlóan a napszemüvegek lencséjére is fel lehet vinni.

De micsoda a polarizált anyag?

A Polaroid napszemüveg lelke a polarizált anyag. Ez a rendkívül vékony, filmszerű, átlátszó anyag nem más, mint nitrocellulóz, mikroszkopikus kristályok és szulfát-alapú kémiai anyagok keveréke. Ennek a vékony rétegnek köszönhető, hogy a polarizált napszemüveg lencse kizárólag a függőleges irányú fénycsóvákat ereszti át.

Napszemüveg akció

Polaroid napszemüveg női

A női optikai szemüvegkeretek mellett a Polaroid napszemüveg női modelljei is rendkívül változatosak. A polarizált lencsékkel ellátott napszemüvegek széles választékát a prémium anyaghasználat, valamint az esztétikus, kényelmes és funkcionális kialakítás jellemzi.

A Polaroid napszemüveg női keretei között mindenki megtalálhatja azt a darabot, ami neki a legjobban áll!

Polaroid napszemüveg férfi

A Polaroid napszemüveg férfi fazonjait a letisztultság és a modernitás jellemzi, azonban azok is találnak kedvükre való darabokat, akik egy kis izgalomra vágynak! A férfi Polaroid napszemüveg kínálat széles és változatos, így bármilyen öltözködési stílusba könnyedén beilleszthető.

Polaroid szemüveg 100%-os Ár-garanciával!

Az eOptika kínálatában több, mint 9000 fajta optikai szemüvegkeret, köztük számos Polaroid szemüveg is található. Optikai szaküzletünkben és webáruházunkban egyaránt remek Polaroid szemüveg ajánlattokal várjuk, 100%-os Ár-garanciával!

Polaroid napszemüveg kínálat

Optikánk széles termékkínálatában rengeteg féle napszemüveg típus közül választhat! A Polaroid napszemüveg kollekciói között olyan népszerű formák találhatók, mint a pilóta, a cat-eye, a kerek vagy a négyzet. Webáruházunkban és üzletünkben rendszeresen van Polaroid napszemüveg 100%-os Ár-garanciával, így kedvező kondíciókkal szerezheti be kedvenc napszemüvegét!