eOptika Blog
2023.12.09 10:00

Kékfény szűrő szemüveg - Ezért fog tetszeni Önnek is!

Kékfény szűrő szemüveg - Ezért fog tetszeni Önnek is!

Látásunk egészségének megóvása rendkívül fontos feladat – kiváltképp a digitalizáció korában, amikor napjaink nagy részét képernyő előtt töltjük! De hogyan védhetjük meg szemeinket a digitális eszközök kijelzőjéből áradó káros kék fénytől?

Cikkünkben bemutatjuk a kékfény szűrő szemüveg előnyeit és mindent, amit erről a hasznos kiegészítőről érdemes tudni.

Kékfényt szűrő szemüveg

A kékfény szűrő szemüveg egy olyan speciális bevonattal ellátott szemüveg, amely csökkenti a kékfény szemre gyakorolt káros hatásait. A kékfény a napfény része, de a digitális eszközök, mint a számítógép, a mobiltelefon, a tablet vagy a tévé is kibocsátják.

Kékfény szűrős szemüveg

Az ilyen fajta fény túlzott mennyisége zavarhatja a szemet és felboríthatja az agy természetes ritmusát, fáradtságot, szemszárazságot, égető érzést, viszketést, fejfájást vagy akár alvászavart is okozhat. A kékfény szűrő szemüveg szerencsére segít megelőzni ezeket a problémákat, és jobb látás élményt biztosít.

Női kékfény szűrős szemüveg

A kékfény szűrő szemüveg női darabjai nemcsak a szem egészségét védik, hanem a divatot is követik. Webshopunkban számos stílus, forma, szín és márkájú szemüveg közül válogathat, amelyek mind kiváló minőségűek és rendkívül kényelmesek.

Ennek köszönhetően a női kékfény szűrős szemüveg viselése nemcsak a szemünknek tesz jót, még a megjelenésünket is feldobja! Látogasson el budapesti optikánkba vagy böngésszen webáruházunkban és tekintse meg a női kékfény szűrős szemüveg kínálatunkat!

Férfi kékfény szűrő szemüveg

A kékfény szűrő szemüveg férfi változatai a női darabokhoz hasonlóan a stílust is kiválóan tükrözik. Urak számára készült választékunkban rengeteg férfias, elegáns, sportos vagy modern szemüveg közül válogathat, amelyek mind magas minőségűek és kényelmesek. A férfi kékfény szűrő szemüveg viselése nem csak szemeinek használ, hanem az önbizalmát is növelheti vele!

Kékfény szűrős szemüveg dioptria nélkül

A kékfény szűrős szemüveg akkor is hasznos lehet az Ön számára, ha egyébként nem hord szemüveget, de sokat dolgozik digitális eszközökkel vagy érzékeny a szeme a kék fényre. A kékfény szűrős szemüveg dioptria nélküli változatban is kapható, aminek köszönhetően nem befolyásolja a látásélességet.

Az ilyen szemüvegek azonban a kék fényt ugyanúgy kiszűrik, így megóvják a szemet a terheléstől és az esetleges károsodástól. A kékfény szűrős szemüveg dioptria nélküli változata elérhető számos formában, színben és márkában, így biztosan megtalálja a stílusához illőt.

Kékfény szűrős szemüveg dioptriával

A kékfény szűrő szemüveg dioptriával is rendelhető, ha szükség van látáskorrekcióra. A dioptriával ellátott kékfény szűrős szemüveg nemcsak a kékfényt szűri ki, hanem a látást is javítja, így ha ezt választja, két legyet üthet egy csapásra.

A kékfény szűrős szemüveg dioptriás változata is elérhető számos stílusban, formában, színben és márkában. Merüljön el dioptriás kékfény szűrős szemüveg kínálatunkban és találja meg új kedvencét!

Monitorszemüveg

A monitorszemüveg egy olyan kékfény szűrő szemüveg, amely kifejezetten a számítógép előtt dolgozók számára készült. Ez a típus nemcsak a kékfényt szűri ki, hanem a kontrasztot is növeli, így a képernyőn lévő szöveg és kép élesebb és világosabb lesz.

Kékfény szűrős szemüveg

A monitorszemüveg segít csökkenteni a szemfáradtságot, a szemirritációt, a fejfájást és a szemkárosodást, amelyek a hosszú órákig tartó számítógép-használat következményei lehetnek. Ez a szemüveg fajta is rendelhető dioptriával vagy anélkül, és számos stílusban, formában, színben és márkában kapható.

Kékfény szűrő szemüveg ár

A kékfény szűrő szemüveg ára függ a szemüveg típusától, márkájától, anyagától, formájától és színétől, de az árat befolyásolhatja az is, ha dioptriára van szükség. Az eOptika kínálatában a kedvező kékfény szűrő szemüveg árak találkoznak a minőséggel, kényelemmel, stílussal, mindezt a szemek egészségmegőrzésének jegyében.

Látogasson el budapesti optikánkba vagy böngésszen webáruházunkban és tekintse meg kékfény szűrő szemüveg kínálatunkat!