Víztartalom: 69%
Átmérő: 13,8 mm
Oxygén áteresztés: 26 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: Nem
UV védelem: Nincs

Focus Dailies All Day Comfort (30 db)napi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
Bolti ár: 8 190 Ft
eOptika ár: 5 490 Ft /doboz
Megtakarítás: 2 700 Ft (33%)

Kiszerelés: 30 db / doboz

Hordási idő: napi

Focus® Dailies® All Day Comfort napi kontaktlencse az Alcon kontaktlencse gyártó terméke. A lencsék nedvesítő PVA közeggel vannak ellátva. Minden egyes pillantással egy kis mennyiség aktivizálódik ebből az anyagból a kontaktlencse felületén, és hatékonyan nedvesíti a szemeket. Tudta, hogy egy ember átlagosan egy nap 11.000-szer pislog? A Focus® Dailies® kontaktlencsék napi felhasználású lencsék, ami azt jelenti, hogy a kontaktlencséket a nap végén el kell dobni, további használatuk nem lehetséges.

A Focus® Dailies® All Day Comfort a legmagasabb minőségű anyagokkal készül, ezáltal garantálva a hosszú távú kényelmet és a stabil pozíciót a szemen.

A Focus® Dailies® All Day Comfort napi hordású lencse, reggel beteszi, este kidobhatja. Tökéletes akár alkalmi sporttevékenységhez, vagy csak ha nem akar bajlódni a napi ápolással.

Mindennapi és alkalmi viselet

A Focus® Dailies® All Day Comfort kiváló választás azoknak, akik alkalmakra szeretnének kontaktlencsét viselni, például sportoláshoz. Nincs szükség tisztításra, fertőtlenítésre és tárolásra, így nincs szükség ápolószerekre és egyéb kontaktlencse kiegészítőkre napi lencse viselése esetén. A Focus® Dailies® kontaktlencsék a könnyebb pozicionálás és lencse-illesztés érdekében enyhe kék színezettel rendelkeznek. (Ez a színezet nem látható a szemen.)

Gyártó: Alcon
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 30 db / doboz
Víztartalom: 69%
Oxigén áteresztés: 26 Dk/t
Kialakítás: ???
Átmérő: 13,8 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Nelfilcon A (31%)
UV Védelem: Nem
Hordási idő: Napi
Görbület: 8.6
Szín: Színtelen
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről