Szűrés
Ár (Ft)
2 290 Ft - 31 140 Ft
Mire keres megoldást?
Készleten?
Márka
Gyártó
Kiszerelés
Felnyitás után felhasználható
Kiszerelés
További jellemzők

Abbott

10termék

Ismerje meg az Abbott magas minőségű kontaktlencse folyadékait, szemcseppjeit!

Az amerikai Abbott Medical Optics - korábban Advanced Medical Optics - a világ egyik vezető vállalata a kontaktlencse kiegészítők piacán. 1976-ban alapították és sikere azóta is töretlen.

Ápolófolyadékaik az innovatív MPDS - vagyis kettős fertőtlenítő - technológiának köszönhetően minden eddiginél hatékonyabb módon tisztítják és egyben óvják a kontaktlencsét, ezáltal pedig szemünk egészségét. Kiváló hidratáló hatással bírnak, miközben bizonyítottan eltávolítják a lencséken található teszt mikrobák 99,99 %-át. Az Abbott által kifejlesztett szemcseppek titka egyedi formulájukban rejlik, képesek a fáradt, kiszáradt szemnek hosszan tartó nedvességet és frissességet biztosítani, anélkül, hogy a kontaktlencsét eltávolítanánk.

A látszerészek leggyakrabban az Abbott Blink márkájú szemcseppjeit ajánlják a látószervek túlerőltetése esetén, melyek gyorsan segítenek a kínzó tünetek enyhítésében – úgy, mint kiszáradás, hunyorgás, kipirosodott kötőhártya, szemfájdalom - és ragyogást, élettel teli tekintetet kölcsönöznek a szemeknek. Szintén az Abbott termékek közé tartozik a forradalmian új Complete ® RapidCare TM gyorstisztító, mely páratlan eszköz a kontaktlencse tisztítás-ápolás terén.

A nem kívánatos lerakódások és baktériumok a kontaktlencsén számos problémát okozhatnak: fájdalmas szembetegségek és akár súlyos egészségkárosodás is lehet a következmény. A Complete gyorstisztító segítségével azonban percek alatt megtisztíthatja és egyedülállóan kényelmessé varázsolhatja kontaktlencséit. Kifejezetten az Abbott Complete RevitaLens kontaktlencse folyadékhoz kifejlesztve.

Vásárlóink visszajelzései alapján, aki egyszer az Abbott termékek mellett döntött, többé nem hajlandó váltani, tegye próbára Ön is!