Víztartalom: 69%
Átmérő: 14,0 mm
Oxygén áteresztés: 26 Dk/t
Multifokális: igen
Tórikus: Nem
UV védelem: Nincs

Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 db)napi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
Bolti ár: 10 990 Ft
eOptika ár: 8 750 Ft /doboz
Megtakarítás: 2 240 Ft (20%)

Kiszerelés: 30 db / doboz

Hordási idő: napi

A Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal lencsék progresszív napi lencsék az Alcontól, a presbyopia korrekciójára vannak kifejlesztve.

Precíziós profil kialakítása

A precíziós profil technológia kialakítása a koncentrikus optikai zónák közti átmenet elvén alapul. A kontaktlencse középső része úgy van kialakítva, hogy közeli távolságra lásson jól, és a lencse szélei felé haladva folyamatosan a távoli pontok felé biztosítson jó látásképet. Látószervünk természetes képessége, hogy a szem a kontaktlencsék megfelelő zónáira fókuszálva a szükséges távolságon megfelelő vizuális eredményt és tiszta látásképet ér el.

Kiváló nedvesítő képesség és kényelem

Az első összetevő egy nedvesítő anyag (HPMC), ami a lencse beillesztés után azonnal működni kezd. A második összetevő két anyagból áll, a nedvesítő PVA (polyvinyl alcohol) és a hidrofil PEG (polyethylene glycol) anyagokból. A PVA anyag minden pislogással felkerül és szétoszlik a szem felületén. Egy ember naponta átlagosan 11000-szer pislog!

Kinek ajánljuk a Dailies® AquaComfort Plus® Multifocal lencsét?

Ezek a lencsék 40 éven felüliek részére ajánlott, amikor megjelenik a látásprobléma, közelre és távolra egyaránt. Ezek a lencsék teljesen megszüntetik azt a problémát, hogy több szemüveget használjon, pl. olvasáshoz és sétához. Napi használati idejű lencsék, amelyeket eldobhat, ezért azoknak ajánlott, akik értékelik a kényelmet, így minden nap friss pár lencse kerül a szemre.


Gyártó: Alcon
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 30 db / doboz
Víztartalom: 69%
Oxigén áteresztés: 26 Dk/t
Kialakítás: Szilikon-Hidrogél
Átmérő: 14,0 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Nelfilcon A (31%)
UV Védelem: Nem
Hordási idő: Napi
Görbület: 8.7
Szín: Színtelen
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről