Víztartalom: 33%
Átmérő: 14,1 mm
Oxygén áteresztés: 156 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: Nem
UV védelem: Nincs

Dailies Total 1 Multifocal (30 db)napi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
eOptika ár: 13 190 Ft /doboz

Kiszerelés: 30 db / doboz

Hordási idő: napi

DAILIES TOTAL1® Multifocal napi szilikon-hidrogél kontaktlencsék az Alcon-tól. A kontaktlencsék a presbyopia korrigálására szolgálnak. A lencsék gyártási technológiája ötvözi a klasszikus hidrogél anyagot, amely nagy mennyiségű vizet tartalmaz, valamint a szilikon-hidrogélt, ami biztosítja a szükséges oxigénáteresztő képességet a szaruhártyának. Ez a csomagolás 30 db lencsét tartalmaz.

A szabadalmaztatott Precision Profile Design minden távolságon – közel, messze és középre – tökéletes látást biztosít. Ezenkívül a lencsék víztisztító rendszere egyenletesen osztja el a nedvességet az egész napos kényelem érdekében.

Az Alcon DAILIES TOTAL1® Multifocal kontaktlencse kényelmes alternatívát jelent az olvasószemüveget és bifokális lencsét viselőknek, miközben kiváló látásélességet biztosít..

Ez az első és egyetlen hidrográdiens kontaktlencse, melynek víztartalma az anyag belsejétől a felszín felé 33%-ról több mint 80%-ra növekszik, a legkülső részen elérve a 100 %-ot.

Kényelem a szemek vörössége nélkül

A lencsék szilikon-hidrogél anyagból készültek és 33% vizet tartalmaznak. A lencsék elegendő mennyiségű oxigént szállítanak a szaruhártyához, megakadályozva a kiszáradást és a vörös, irritált szemeket.

Egészséges és higiénikus választás

A DAILIES TOTAL1® Multifocal napi eldobható kontaktlencse. Minden lencsét használat után el kell dobni, és a következő használatkor új párt szükséges bontani. A havi vagy kétheti lencsékhez képest a napi lencsék a kontaktlencsék viselésének leginkább higiénikus megoldását jelentik.

Kiknek ajánlott a DAILIES TOTAL1® Multifocal?


DAILIES TOTAL1® Multifocal lencse a preszbiopiában szenvedőknek van tervezve. Ráadásul ajánlott azoknak az embereknek is, akik:
  • szeretnének kontaktlencsét viselni 50 éves kor felett
  • nem szeretnének 2 szemüveget hordani
  • szemszárazságtól szenvednek
  • aktív életmódot élnek
  • napi használatú eldobható kontaktlencséket kedvelik

UV védelem

Szemének teljes védelme érdekében mindenképpen viseljen napszemüveget is a káros napsugarak ellen. Válogasson kivételes női, férfi és gyerek napszemüveg kínálatunkból olcsón, a bolti áraknál akár 30-80%-kal kedvezőbb áron.


Gyártó: Alcon
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 30 db / doboz
Víztartalom: 33%
Oxigén áteresztés: 156 Dk/t
Kialakítás: Visitint
Átmérő: 14,1 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Delfilcon A (67%)
UV Védelem: Nem
Hordási idő: Napi
Görbület: 8.5
Szín: Színtelen
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről
100% ár garancia 14 nap visszavásárlási garancia 100% eredetiség garancia