Víztartalom: 100%
Átmérő: 14,2 mm
Oxygén áteresztés: 100 Dk/t
Multifokális: Nem
Tórikus: Nem
UV védelem: van

Precision 1 (90 db)napi kontaktlencse

  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
eOptika ár: 26 900 Ft /doboz

Kiszerelés 90 db / doboz

Hordási idő: napi

PRECISION1 kontaktlencsék az Alcon gyártótól.

A PRECISION1 napi szilikon-hidrogél kontaktlencsék az Alcon cégtől, amelyek változó víztartalommal rendelkeznek. A lencsék tökéletesen korrigálják a rövidlátást, a távollátást és még az alacsony fokú asztigmatizmust is.

Kiváló tulajdonságok

A gyártás során alkalmazott technológia kombinálja a klasszikus hidrogél anyagot, amely nagy mennyiségű vizet tartalmaz, egy szilikon-hidrogél anyaggal, amely biztosítja a szaruhártya számára a szükséges oxigénáteresztő képességet.

SMARTSURFACE technológia

A kiváló lencsefelszíni nedvesség stabilitás érdekében. A PRECISION1 kontaktlencsék SMARTSURFACE technológiával készülnek. Ez a mikrovékony, nagy teljesítményű nedvesség réteg a lencse felszínén meghaladja a 80% víztartalmat. Ez a technológia támogatja a hosszantartó lencsefelszíni nedvességet, az egész napos kényelmet, és az optikailag megfelelő könnyfilmet.

UV - Szűrő

A PRECISION1 for Astigmatism ezen kívül UV-szűrővel is rendelkezik, így a lencse felülete megvédi a szemet a káros UV-sugaraktól. Az UV-abszorbeáló kontaktlencsék NEM helyettesítik az UV-szűrős szemüvegeket, úgymint UV-szűrős védőszemüvegeket vagy napszemüveget, mivel nem fedik teljesen a szemet és annak környékét.

UV védelem
A lencsék UV-szűrővel vannak ellátva, amely blokkolja az UV-A és UV-B sugarakat. Szemének teljes védelme érdekében mindenképpen viseljen napszemüveget is a káros napsugarak ellen, mivel a kontaktlencse csak a szem egy részét képes eltakarni.
Válogasson kivételes női, férfi és gyerek napszemüveg kínálatunkból olcsón, a bolti áraknál akár 30-80%-kal kedvezőbb áron.

Egészséges viseleti előnyök a szem számára

A PRECISION1 egy napi (naponta eldobandó) kontaktlencse. Minden nap egy új párt kell bontani, amelyet a használatot követően, a nap végén egyszerűen ki kell dobni. Ez az egyik legkényelmesebb és mindenekelőtt legegészségesebb opció lencsék viselésére.

Gyártó: Alcon
Készletinformáció: Nem
Lencse/doboz: 90 db / doboz
Víztartalom: 100%
Oxigén áteresztés: 100 Dk/t
Kialakítás: Nem
Átmérő: 14,2 mm
Anyagszilárdság: Lágy
Alapanyag és összetétel: Verofilcon A (0%)
UV Védelem: Igen
Hordási idő: Napi
Görbület: 8.3
Szín: Színtelen
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről