Csatlakozz az eOptika.hu Márkanagykövet programjához!

Exkluzív, kedvezményes árak követőidnek, ajándék termékek és jutalék neked.


Az eOptika családjához tartozó Márkanagykövetünkként követőid számára a bolti vásárlásnál lényegesen olcsóbban, egyszerűbben és gyorsabban biztosítunk márkás napszemüveg, szemüveg és monitorszemüveg termékeket.

A program célja

Az eOptika.hu Az internet optikájának brand építése

A követőid között népszerűsítsd az eOptika kínálatában található napszemüvegeket, szemüvegeket és monitorszemüvegeket

Az együttműködés keretében a közösen egyeztetett promóciókat oszd meg követőiddel, hogy a kedvezményeket felhasználják

Mire kérünk Téged?

Otthonosan és aktívan mozogsz a közösségi média világában.

Minimum 50.000 fős követő táborral rendelkezel.

Elkötelezett és proaktív vagy az általad reklámozott termékek iránt.

Mit ajánlunk

Legyél az eOptika.hu hivatalos arca

Exkluzív programok követőidnek, ajándék termékek neked

Forgalom utáni jutalékos rendszer, hosszútávú együttműködés

Rólunk

Ha többet olvasnál rólunk egyrészt itt találod a vásárlóink visszajelzéseit, de azért mondunk még pár szót. Az eOptika az internet optikája immár 10 éve. Eddig leginkább kontaktlencse eladással foglalkoztunk, de kinőttük magunkat, és már eredeti, márkás szemüveg, napszemüveg, monitorszemüveg, illetve egyéb kiegészítők tömegével is jelen vagyunk a piacon.

Egyszerű, hogy miben vagyunk kiemelkedőek. Nálunk a bolti árakhoz képest 30-80% kedvezménnyel lehet megvásárolni többek között a Versace, Dolce & Gabbana, Michael Kors, Marc Jacobs, Oakley, Jimmy Choo, Guess, Polaroid, Armani, Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Just Cavalli, Boss, Gant, Carrera, stb. márkájú szemüvegeket, napszemüveget, monitorszemüvegeket. Mindezt, hatalmas készletről, pár napos szállítási idővel és odafigyelő, törődő ügyfélszolgálattal tesszük még különlegesebbé.

Az online vásárlás mellett egy exkluzív optikai szaküzletben is várjuk a szem egészségével kapcsolatos vizsgálatokra az ügyfeleinket. Optikánk a belváros szívében (1066 Budapest, Teréz körút 50), a legképzettebb szakemberekkel várja vásárlóit.

Olyan nagykövetekkel szeretnénk együtt dolgozni, akikkel hosszú távra tudunk tervezni és szívesen lennének részesei az eOptika.hu családjának.
Ha érdekel a lehetőség, kérjük írj nekünk a marketing@eoptika.hu címre. Ne felejtsd el feltüntetni, linkelni, hogy milyen fiókkal szeretnél hozzánk csatlakozni.


Influencer programunk résztvevői

A fantasztikus képeket köszönjük - többek között - Nyári Dia, Csuti, Tóth Vera, Kiss Alexa, Karin Dragos, Som-Balogh Edina, Lola, Tóth Gabi, Bessenyei Boglárka, Szarvas Andi, Sápi Vivienn közreműködésének!