Szűrés
Ár (Ft)
2 490 Ft - 14 530 Ft
Mire keres megoldást?
Készleten?
Márka
Gyártó
Kiszerelés
További jellemzők
Repülőre felvihető

AoSept kontaktlencse folyadék

A kontaktlencse folyadékok nélkülözhetetlen kellékei a kontaktlencséknek. Az ápoló folyadékok speciális összetételük révén megakadályozzák a zsír és fehérje lerakódásokat, illetve a különböző baktériumok ellen is védelmet nyújtanak. A lencsék megfelelő tisztításával elkerülhető a szem irritációja, gyulladása. Ezen kívül hosszabb távon különböző szembetegségek is kialakulhatnak, ha nem megfelelően és nem speciális kontaktlencse folyadékkal ápolja a kontaktlencséit. Vásárolja meg kedvenc kontaktlencse folyadékát az ajánlott fogyasztói árakhoz képest akár 30-80%-kal olcsóbban.

4termék

AoSept kontaktlencse folyadék – az utánozhatatlan tisztaság élménye

Kontaktlencse viselők számára elengedhetetlen a megfelelő minőségű kontaktlencse folyadék használata. Hogy mi ezeknek a folyadékoknak a célja? Általánosságban elmondhatjuk, hogy

  • tisztítják és fertőtlenítik a lencsét
  • ápolnak
  • nedvesítenek

Az Alcon (korábban Ciba Vision) AoSept Plus with HydraGlyde folyadéka azonban más, mint egy megszokott, multifunkciós ápolószer, éppen ezért nagyon fontos, hogy minden esetben kövesse a termék használatával kapcsolatos információkat, illetve szemorvosa / illesztője utasításait.

Hármas hatásának köszönhetően az AoSept kontaktlencse folyadék ugyanis még erőteljesebb tisztítást biztosít:

  • Mélytisztító hatású
  • A depozitumok és sejttörmelékek fellazítására szolgál
  • Elősegíti a fehérjék eltávolítását

Komoly tisztító hatása miatt kulcsfontosságú, hogy az AoSept Plus with HydraGlyde használatát követően a lencséket sose helyezze közvetlenül a szembe, előtte mindig öblítse át őket steril sóoldattal! A buborékolás láthatóvá teszi, ahogy az AoSept Plus HydraGlyde oldat működésbe lép. 6 óra elteltével a speciális tok közömbösíti az AoSept Plus HydraGlyde oldatot, melynek eredménye egy konzerválószer mentes sóoldat.

Az AoSept Plus minden eddiginél komfortosabbá tételéért felel a HydraGlyde formula, melynek köszönhető a lencse egész napos nedvessége és a maximális kényelem.

A legkedvezőbb AoSept Plus ár és kiszerelés!

Az AoSept Plus kontaktlencse folyadék háromféle kiszerelésben kapható az eOptikánál:

  • 360 ml-es kontaktlencse folyadék és tok
  • 90 ml folyadék tokkal
  • 2X360 ml folyadék

Rendelje meg még ma az eOptika.hu webáruházából az Ön számára legideálisabbat és tapasztalja meg kontaktlencséje tisztaságának egy magasabb fokát!