Complete Revitalens kontaktlencse folyadék

A kontaktlencse folyadékok nélkülözhetetlen kellékei a kontaktlencséknek. Az ápoló folyadékok speciális összetételük révén megakadályozzák a zsír és fehérje lerakódásokat, illetve a különböző baktériumok ellen is védelmet nyújtanak. A lencsék megfelelő tisztításával elkerülhető a szem irritációja, gyulladása. Ezen kívül hosszabb távon különböző szembetegségek is kialakulhatnak, ha nem megfelelően és nem speciális kontaktlencse folyadékkal ápolja a kontaktlencséit. Vásárolja meg kedvenc kontaktlencse folyadékát az ajánlott fogyasztói árakhoz képest akár 30-80%-kal olcsóbban.


Complete kontaktlencse folyadék – egy új generáció!

A korábban Advanced Medical Optics néven ismert Abbott Medical Optics egy 1970-es években alapított, amerikai gyártó, mely kivívta helyét a világ vezető optikai vállalatai között. Kontaktlencse folyadékaik világhírűek, mely hírnevet a kifejlesztett innovatív technológiáknak és a rendkívül magas minőségnek köszönhetik. Napjainkban az egyik legnépszerűbb ápolófolyadék a piacon az Abbott kínálatában található Complete kontaktlencse folyadék.

Egy minden előírásnak megfelelő tisztítófolyadék elengedhetetlen kellék a kontaktlencse viselők számára. Tisztítja, ápolja és egyben óvja a lencséket, ezáltal meghosszabbítva azok élettartamát.

A Complete Revitalens kontaktlencse folyadék az új generációs ápolószerek közé tartozik. Nem csak univerzális fertőtlenítő hatással bír, de bizonyítottan el is távolítja a lencséken megtelepedett mikrobák 99,99%-át.

A Complete kontaktlencse ápolószer szilikon-hidrogél és egyéb lágy kontaktlencsékhez egyaránt használható. Hidratáló hatása szintén kiemelkedő, melynek köszönhetően magas fokú kényelmet és komfort érzetet biztosít a lencse viselők számára.

Lencse tisztítás pillanatok alatt a Complete RapidCare használatával!

Az Abbott kifejlesztett egy gyorstisztítót is, amely percek alatt újra tisztává és higiénikussá varázsolja lencséit. A Complete RapidCare kifejezetten a Complete lencsefolyadékkal működik a legoptimálisabban, tegye próbára Ön is!

Complete kontaktlencse folyadék rendelés, kedvező árakon

Kedvenc Complete folyadékát választhatja 120, illetve 360 ml-es kiszerelésekben, mindkét változat csomagolása rejt egy tároló tokot is. A legkedvezőbb Complete kontaktlencse folyadék ár garantált, amennyiben az online rendelés mellett dönt!