Szűrés
Mire keres megoldást?
Készleten?
Márka
Gyártó
Kiszerelés
További jellemzők

EasySept kontaktlencse folyadék

A kontaktlencse folyadékok nélkülözhetetlen kellékei a kontaktlencséknek. Az ápoló folyadékok speciális összetételük révén megakadályozzák a zsír és fehérje lerakódásokat, illetve a különböző baktériumok ellen is védelmet nyújtanak. A lencsék megfelelő tisztításával elkerülhető a szem irritációja, gyulladása. Ezen kívül hosszabb távon különböző szembetegségek is kialakulhatnak, ha nem megfelelően és nem speciális kontaktlencse folyadékkal ápolja a kontaktlencséit. Vásárolja meg kedvenc kontaktlencse folyadékát az ajánlott fogyasztói árakhoz képest akár 30-80%-kal olcsóbban.

1termék

EasySept kontaktlencse folyadék – egész napos higiénia és hidratáltság!

A Bausch&Lomb név évszázadok óta garanciát jelent a minőségre és a megbízhatóságra. A nagy múltra visszatekintő vállalat élen jár a magas minőségű optikai termékek kifejlesztésében és gyártásában, legyen szó kontaktlencsékről, ápolófolyadékokról, szemcseppekről, vagy éppen szemüvegekről.

Legnépszerűbb márkáik közé sorolható a PureVision, a SofLens, az Optima, a Biotrue, csakúgy, mint az EasySept. Ez utóbbi márkanév alá tartozik az EasySept kontaktlencse folyadék, amely mindössze 4 órányi áztatási idő alatt pusztítja el a mikrobák 99,99%-át és megtisztítja a kontaktlencséket minden egyéb, lerakódott szennyeződéstől is. Egész napos hidratálást biztosít, melynek köszönhetően könnyen elkerülhetőek a szemszárazság okozta kellemetlen tünetek, mint a szem- és fejfájás, a hunyorgás, illetve a könnycsatornák zavaraira visszavezethető panaszok.

Fontos tudnivalók az EasySept kontaktlencse ápolószer használatáról

  • Mindig a mellékelt lencsetartó tokot és az EasySept Hydro+ neutralizáló korongot használja! Ne használjon lapos lencsetokot!
  • Soha ne cseppentse az EasySept Hydro+ oldatot közvetlenül a szembe!
  • Ne tegye be a lencséket a szembe, míg az oldat teljes semlegesítése meg nem történt (minimum 4 óra áztatás)
  • Soha ne öblítse le a lencséket szembehelyezés előtt EasySept Hydro+ oldattal! Amennyiben le akarja öblíteni a lencséket, használjon steril sóoldatot!

Kérjük, minden esetben kövesse a termék csomagolásában található leírás utasításait!

Most Öné lehet a legjobb EasySept kontaktlencse folyadék ár!

Az online vásárlás nem csak időtakarékos, de pénztárca barát is egyben: az EasySept kontaktlencse folyadék rendelés útján lehet az Öné a leggyorsabban, legegyszerűbben és egyben a legkedvezőbb áron. Rendelje meg ma, akár már holnapi szállítással és tegye próbára a Bausch&Lomb népszerű kontaktlencse folyadékát!