Air Optix Kontaktlencsék

Air Optix Aqua (3 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 6 990 Ft
eOptika ár: 3 950 Ft
Air Optix Aqua (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 12 990 Ft
eOptika ár: 6 240 Ft
Air Optix Night & Day Aqua (3 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 9 890 Ft
eOptika ár: 6 490 Ft
Air Optix Night & Day Aqua (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 17 990 Ft
eOptika ár: 11 990 Ft
Air Optix For Astigmatism (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 17 990 Ft
eOptika ár: 11 490 Ft
Air Optix For Astigmatism (3 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 9 890 Ft
eOptika ár: 6 290 Ft
Air Optix Plus HydraGlyde (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 13 490 Ft
eOptika ár: 7 590 Ft
Air Optix Plus HydraGlyde (3 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 7 190 Ft
eOptika ár: 4 990 Ft
Air Optix Aqua Multifocal (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 17 990 Ft
eOptika ár: 11 990 Ft
Air Optix Aqua Multifocal (3 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 9 890 Ft
eOptika ár: 6 590 Ft
Air Optix Colors (2 db), színes havi kontaktlencse
Bolti ár: 7 990 Ft
eOptika ár: 6 990 Ft
1 - 24 termék, Összesen: 83

Air Optix kontaktlencsék -30-70% Kedvezménnyel

A Ciba Vision Air Optix kontaktlencséi új mércét állítottak fel az oxigén permeabilitásban. A nagy oxigén áteresztő képesség roppant fontos a szaruhártya megfelelő légzése szempontjából, amely így egész napra tartós kényelmet biztosít. Különösen fontos a retina oxigénellátása, ha Ön képernyő előtt, vagy légkondicionált, vagy füstös helyen dolgozik.

Forradalmi újítás, hogy az Air Optix rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően 1 éjszakára nyugodtan bent hagyhatja a kontaktlencséket, anélkül, hogy másnap felébredve kényelmetlen, szúró érzést tapasztalna. Általában egy kontaktlencsénél a magas oxigén áteresztő képességet a magas víztartalmán keresztül érik el. A magas víztartalom egyik mellékhatása, hogy megzavarja a szem természetes nedvességét, amely gyorsan csökkenti a komfortos érzést.

Az Air Optix Aqua kontaktlencsét különösen a száraz szemmel rendelkezőknek fejlesztették ki, amely a TriComfort technológiájának köszönhetően megőrzi a szem természetes nedvességét, ezáltal hosszan tartó kényelmet biztosítva. Ezen kívül rendkívül magas oxigén áteresztő képességgel rendelkezik. A kontaktlencse széle is speciálisan kialakított, tökéletesen ráfekszik a szemre, észre sem fogja venni, hogy kontaktlencsét visel. Az Air Optix Aqua tökéletes kombinációja a magas oxigén permeabilitásnak és az alacsony víztartalomnak.

A Ciba Vision az asztigmiásoknak, illetve a multifokális lencsét viselőknek kifejlesztette az Air Optix for Astigmatism, illetve az Air Optix Multifocal kontaktlencséket, így az Air Optix technológia előnyeit már ők is megtapasztalhatják.

Az Air Optix termékcsalád zászlóshajója az Air Optix Night & Day kontaktlencse. Ezt kifejezetten azoknak fejlesztették, akik nem szeretnének foglalkozni a kontaktlencsével, ezt a lencsét nem szükséges ápolni, akár 1 hónapig is folyamatosan viselheti.

Az összes Air Optix kontaktlencsének speciális a kialakítása, így stabilan helyezkedik el a szemen, amely jobb látást tesz lehetővé. Ennek a stabilitásnak köszönhető az is, hogy rendkívül egyszerűen és gyorsan lehet betenni, illetve kivenni a kontaktlencséket. A halvány kék színezése a lencsének lehetővé teszi, hogy könnyebben megtalálja a kontaktlencséket a szemén, illetve a tárolóban is. Emiatt, és még számos más ok miatt is az Air Optix az egyik vezető kontaktlencse márka.