Alcon

Systane Ultra (10 ml), szemcsepp
 
eOptika ár: 2 890 Ft
Total30 (6 db)
 
eOptika ár: 16 980 Ft
Total30 (3 db)
 
eOptika ár: 8 980 Ft
1 - 24 termék, Összesen: 52

Régi-új ismerősök: Alcon kontaktlencse és Alcon szemcsepp (korábbi Ciba Vision)

A hosszú éveken át nagy népszerűségnek örvendő Ciba Vision átadta stafétabotját az Alconnak, mely több, mint 65 éve tölt be meghatározó szerepet a szemészet területén. Mára 75 országban hódítottak teret és nem kevesebb, mint 22 ezer alkalmazottjuk segítségével törekednek arra, hogy produktumaik megfeleljenek a legmagasabb szintű elvárásoknak is.

A vállalat kiemelkedő szerepet játszik a különböző szembetegségek kezelésére szolgáló szemészeti termékek biztosításában az optikai piacon: szemészeti gyógyszereket, kontaktlencse-tároló és tisztító folyadékokat, műlencséket, a sebészethez szükséges eszközöket és sebészeti, valamint diagnosztikus készülékeket gyártanak és forgalmaznak szerte a világon.

Az Alcon küldetésének tekinti, hogy olyan innovatív termékeket nyújtsanak az emberek számára, melyekkel elérhetik a jobb, élesebb látás élményét és ezáltal a magasabb életminőséget.

A sokak által kedvelt Ciba Vision termékek tehát már az új gyártó égisze alatt érhetőek el, ám ez mit sem vet vissza minőségükből. A korábban megszokott színvonal továbbra is a régi, az Alcon termékek tárházában olyan közkedvelt márkák sorakoznak fel, mint az Opti-Free, az Air Optix, a Dailies, a FreshLook, AoSept, vagy éppen a Systane.

Alcon szemcseppek, Alcon kontaktlencsék és -ápolófolyadékok széles kínálata várja az eOptikánál:

  • Többféle szemcsepp
  • Napi kontaktlencse
  • Havi kontaktlencse
  • Színes kontaktlencse
  • Multifokális kontaktlencse
  • Kontaktlencse UV-szűrővel
  • Kontaktlencse folyadékok tokkal

Ha valaha használta és szerette a Ciba Vision kontaktlencséit, ápolófolyadékait, úgy az Alcon termékek sem fognak csalódást okozni, tegye őket próbára!