Biomedics Kontaktlencsék

Biomedics 55% Evolution (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 11 250 Ft
eOptika ár: 3 990 Ft
BioMedics 1 Day Extra (30 db), napi kontaktlencse
Bolti ár: 9 990 Ft
eOptika ár: 5 990 Ft
BioMedics 1 Day Extra Toric (30 db), napi kontaktlencse
Bolti ár: 9 000 Ft
eOptika ár: 6 590 Ft
Biomedics Toric (3 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 9 450 Ft
eOptika ár: 6 690 Ft
1 - 24 termék, Összesen: 25

Biomedics kontaktlencsék -30-70%Kedvezménnyel

A CooperVision Biomedics kontaktlencséje rengeteg fejlesztés végeredménye. Többek között speciálisan lekerekített a széle, jobb látásélességet ad, és a szem természetes nedvességét használja fel, és őrzi meg azt.A CooperVision ezen fejlesztései révén nem csoda, hogy a Biofinity kontaktlencse rendkívül nagy népszerűségnek örvend. A Biomedics termékcsalád rendkívüli kényelmet és biztonságot nyújt. Az úttörő anyagtechnológia, az innovatív design hihetetlen kényelmet biztosítanak. Ez csak az egy ok a sok közül, amiért az új kontaktlencse viselőknek, és a tapasztalt kontaktlencséseknek is ajánlott.

A Biomedics 55 Evolution a népszerű Biomedics 55 továbbfejlesztése. Ezen kívül az eOptika Biomedics Toric kontaktlencséje az asztigmiások számára is megoldást nyújt. Mindkét lencsének tökéletesen sima a felülete, amelyre így sokkal kevesebb fehérje tud lerakódni. Ezen kívül a Biomedics lencsék az UV sugárzás ellen is hatékony védelmet jelentenek.

A napi kihordású Biomedics lencséink – Biomedics 1 Day, Biomedics 1 Day Toric – mind nyújtják a napi kontaktlencse előnyeit: nem kell velük foglalkozni, reggel csak be kell tenni, este ki lehet dobni. Ápolófolyadék sem szükséges hozzájuk, és mindig friss, tiszta lencsét hordhat.