FreshLook Kontaktlencsék

FreshLook Colors UV (2 db), havi kiemelő színes kontaktlencse
Bolti ár: 7 690 Ft
eOptika ár: 5 590 Ft
FreshLook ONE-DAY (10 db), napi kiemelő színes kontaktlencse
Bolti ár: 4 190 Ft
eOptika ár: 3 690 Ft
1 - 24 termék, Összesen: 42

FreshLook színes kontaktlencsék 10-40% Kedvezménnyel

Az Alcon (régebben Ciba Vision) Freshlook kontaktlencséi a világ vezető színes kontaktlencséi közé tartoznak. Ez nem véletlenül van így, hiszen a remek tulajdonságaik mellett 5 különböző típusban elérhető, így mindenki megtalálja maga számára a tökéletes választást. A Freshlook kontaktlencsék közepe enyhe kék árnyalattal vannak megszínezve, így sokkal könnyebb megtalálni a lencséket a szemen, illetve a tárolóban is.

A Freshlook Colorblends kontaktlencsék enyhén színezettek, így természetes, visszafogott módon változtatják meg a szemszínt.

A Freshlook Colors lencsék mélyebb tónusúak, így a természetes szemszínt képesek teljesen elfedni, így bármilyen színt elérhetővé válik.

A Freshlook Dimension kontaktlencsék kifejezetten a világos szeműeknek készültek. Merészebb megjelenést biztosít, és egyedülálló mélységeket ölthet a szemszín, amivel biztosan elkápráztat majd mindenkit.

A Freshlook Radiance lencsék a legújabbak a termék családban. Több árnyalatot egyesítenek, ezzel egy természetes gyöngyházhatást érnek el, amivel varázslatosan ragyogóvá teszik a szemeket. Minden Freshlook kontaktlencse havi hordási idejű lencse.

Az Alcon Freshlook lencséi csakis a legkiválóbb, minőségi anyagokból készülnek, így magas oxigén áteresztő képességgel bírnak, amely garantálja az egész napos kényelmet.