PureVision Kontaktlencsék

PureVision (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 11 190 Ft
eOptika ár: 5 390 Ft
PureVision Toric (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 14 290 Ft
eOptika ár: 10 990 Ft
PureVision Multi-Focal (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 14 290 Ft
eOptika ár: 12 390 Ft
PureVision 2 HD (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 12 190 Ft
eOptika ár: 6 890 Ft
PureVision 2 Toric (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 13 990 Ft
eOptika ár: 11 990 Ft
PureVision 2 Multi-Focal For Presbyopia (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 14 990 Ft
eOptika ár: 12 990 Ft
1 - 24 termék, Összesen: 58

PureVision kontaktlencse 30-40% Kedvezménnyel

A PureVision kontaktlencsék a Bausch & Lomb legújabb generációs kontaktlencséi közé tartoznak. A magas oxigén áteresztő képességének köszönhetően egész napra folyamatos kényelmet biztosít a viselője számára. A magas fokú komfort titka a szilikon hydrogél balafilcon A. Ennek köszönhető, hogy a lencsének magas az oxigén permeabilitása, úgy, hogy közben alacsony a víztartalma. A magas víztartalmú lencsékkel ellentétben így nem zavarja meg a szem természetes PH egyensúlyát, ezzel tovább növelve a komfort érzését.

A PureVision kontaktlencsék speciális kialakításának hála a lencsék tökéletesen fekszenek a szemen, észre sem fogja venni, hogy kontaktlencsét visel. A PureVision kontaktlencsék családjába tartozik többet között a PureVision Toric lencse, amely az asztigmiásoknak nyújt megoldást. Ezzel a lencsével ők is megtapasztalhatják azt a magas fokú szabadságot, amelyet egy kontaktlencse képes nyújtani a szemüveggel szemben. A multifokális szemüveget viselőknek a PureVision Multifocal kontaktlencse jelenti a megoldást. Ezzel a lencsével egyszerre fog tökéletesen látni közelre, s távolra egyaránt.

Az eOptika a PureVision kontaktlencséket verhetetlen áron kínálja, így már semmi sem akadályozza meg abban, hogy megtapasztalhassa azt a magas fokú szabadságot, amit ezek a lencsék nyújtanak!