Soflens Kontaktlencsék

SofLens 38 (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 7 990 Ft
eOptika ár: 4 590 Ft
SofLens 59 (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 14 290 Ft
eOptika ár: 3 790 Ft
SofLens Daily Disposable (30 db), napi kontaktlencse
Bolti ár: 7 490 Ft
eOptika ár: 3 790 Ft
SofLens Multi-Focal (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 13 290 Ft
eOptika ár: 10 390 Ft
SofLens Toric (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 11 590 Ft
eOptika ár: 9 990 Ft
1 - 24 termék, Összesen: 52

SofLens kontaktlencse 30-70% Kedvezménnyel

A Bausch & Lomb SofLens márkája a gyártó egyik védjegye. A SofLens termékcsalád 7 lágy kontaktlencsét foglal magában – SofLens, SofLens Daily Disposable, SofLens Multi-Focal, SofLens Toric, SofLens Natural Colors - , így mindenki könnyen megtalálhatja a magának valót. Minden SofLens kontaktlencse a legújabb alapanyagokat, és tervezi technológiát használja fel, így hihetetlen kényelmet biztosít a tökéletes látásélmény mellett.

A SofLens Daily Disposable azok számára nyújt tökéletes megoldást, akik nem szeretnének bajlódni a kontaktlencse napi ápolásával, hiszen ezeknél a lencséknél felesleges ápolófolyadék, és tároló. Reggel csak be kell tenni, és este kidobni a kukába. Így mindig friss, steril lencséket viselhet, amely fontos szempont lehet a szem egészségének megőrzésében.A SofLens Daily Disposable kontaktlencse azoknak is ajánlott, akik a szemüveg mellett csak alkalomszerűen viselnek kontaktlencsét, például sportoláshoz, discoba, vagy vezetéshez.

A SofLens 59 a népszerű SofLens Comfort lencse utódja. A termékvonal legújabb tagja a SofLens 38. Ez a kontaktlencse csapdába ejti a szem természetes nedvességét, így tökéletes választás azoknak, akiknek hamar kiszárad a szemük, így a kontaktlencse viselés is hamar kényelmetlenné válik. A SofLens termékcsalódba tartozik még a SofLens Multi-Focal, amely a multifokális szemüveget hordóknak nyújt megoldást, illetve a SofLens Toric, amely az asztigmiásoknak jelent tökéletes választást.

Nálunk az eOptikánál a SofLens termékek verhetetlen áron kaphatóak, akár Ingyenes szállítással, így mindenki megtapasztalhatja ezen kontaktlencsék elképesztő előnyeit.