Távollátás kezelése gyorsan, egyszerűen

Ön is távollátó? A távollátás jól kezelhető szemüveggel vagy kontaktlencsével!

Távollátás

Belvárosi optikánkban segítünk választani, hogy az Ön számára a szemüveg vagy a kontaktlencse közül melyik legyen a legmegfelelőbb megoldás. Foglaljon időpontot online, telefonon vagy jöjjön be személyesen!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Túllátás, távollátás, latinul: hypermetropia. A távollátás esetén a közeli tárgyak homályosak, azonban a távoli tárgyak élesen látszanak. Nem szabad összetéveszteni a 40 év kor fölött jelentkező presbyopia-val. Mindkét látáshiba igen elterjedt és egyszerűen korrigálható, csak különböző típusú szemüveg vagy kontaktlencse szükséges hozzájuk.

Kontaktlencse vagy szemüveg jobb választás a távollátás esetén?

Mindkét lehetőség jó megoldást jelenthet, de a döntést a leginkább a távollátás mértéke és a beteg szokásai határozzák meg. Pl: egy sportólnak jobb választás lehet a kontaktlencse, mint a szemüveg, de számos más tényező is befolyásolhatja a döntést.

Mindenképp azt javasoljuk, hogy jöjjön el egy látásvizsgálatra, ahol megvizsgáljuk a szemét és segítünk eldönteni, melyik a legjobb megoldás az Ön számára.

A távollátás típusai:

  • Gyenge távollátás: 3 dioptriáig (fakultatív hypermetropia) Természetes alkalmazkodással kiegyenlítődik.
  • Közepes távollátás: 3-6, vagy 8 dioptria (relatív hypermetrópia)
  • Erős távollátás: 6-8 dioptrián felül. (absolut hypermetropia)

A távollátás oka?

A távollátás leggyakrabban öröklött eltérés, tehát genetikailag meghatározott. A távollátó szülők gyermekei gyakran lesznek szintén távollátók.

Távollátó szemüvegek

Amennyiben Ön szemüveget szeretne a távollátása korrigálására, tekintse meg szemüvegkeret kínálatunkat online, és jöjjön el személyesen belvárosi optikánkba, ahol látásvizsgálat és akár 1 órás szemüveg készítés várja. Optikánkban óriási választék áll rendelkezésére, amelyek közül biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet.

Jöjjön el személyesen optikánkba, vagy hívjon és egyeztessünk időpontot. Segítünk!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Reméljük, hogy Ön is örömét leli majd kibővült szolgáltatásunkban és meglátogat minket még ma!

optika budapest

Baráti üdvözlettel:

az eOptika.hu csapata eOptika.hu