Computeres szemvizsgálat Budapest szívében

Computeres szemvizsgálat budapest belvárosában!

Jelentkezzen most computeres szemvizsgálatra!

Várjuk Budapesten, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között található eOptikában. Kérjen időpontot email-ben vagy jöjjön el személyesen!

Az eOptika látásvizsgálatát szakképzett optometristáink végzik, az eOptika vizsgálati rendelőiben (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között). Ehhez a legmodernebb eszközöket használják fel. Optometristáink mind szemüvegkészítéshez, mind kontaktlencse-használathoz végeznek vizsgálatot.

A látásvizsgálat díjai a következőek:

 • Szemüveg készítéséhez szükséges vizsgálat ára 7000 Ft, amelyből amennyiben utána 30 napon belül boltunkban személyesen készítteti el készítteti el szemüvegét, 5000 Ft-ot jóváírunk vásárlása árából. Az ár tartalmazza a vizsgálati eredmény kiadását is.
 • Az új kontaktlencsés (vagy újra lencsét hordani kívánó) vásárlók látásvizsgálata 10.000 Ft plusz a próbalencse ára, amelyből 3000 Ft-ot jóváírunk boltunkban történő 30 napon belüli vásárlás esetén (akár a próbalencse ára is fizethető belőle). Az ár tartalmazza a betanítás díját is. A vizsgálat két alkalomból áll: az első alkalom 30 perc (látásvizsgálat), majd ennek a vizsgálatnak a végén egyeztetünk Önnel személyesen egy következő, 1 óra időtartamú kontaktlencse illesztést és betanítást is (újra kontaktlencsét viselő vásárlóink számára az új lencsék illesztése gyorsabb, nagyjából 15 perc). A vizsgálati díj a mind a két alkalom árát tartalmazza.
 • A kontaktlencse kontroll díja 7000 Ft, amennyiben történik utána vásárlás boltunkban 30 napon belül, 3000 Ft-ot jóváírunk vásárlásából. Kérjük, a kontrollra érkezzen kontaktlencsében, lehetőség szerint 3-4 óra viselés után. Hozzon magával saját tartó tokot, folyadékot, és szemüveget, hogyha esetlegesen olyan probléma merül fel, ami miatt ki kell venni, legyen mibe bele tenni és ne kelljen eldobni a lencsét.

Miért kell nálunk fizetni olyan látásvizsgálati szolgáltatásért, ami máshol esetleg ingyenes? Azért, mert ahol ingyenes a látásvizsgálat, ott 30-50%-kal drágább a szemüveg vagy a kontaktlencse. Így míg a többi optikus beleépíti termékeinek áraiba a szolgáltatási díját, mi a "fapados árazási logika" mentén opcionálissá (nem kötelezővé) tesszük a szolgáltatásainkat, amiket -aki szeretne- tőlünk vesz meg. Arra is figyeljen, hogy máshol a "lelet kiadásáért" is kérhetnek pénzt, ami annak ellenére elterjedt praktika, hogy jogszabályba ütközik. Természetesen elfogadunk máshonnan származó látásvizsgálati eredményeket is, és az alapján is elkészítjük szemüvegét vagy kiadjuk kontaktlencséjét.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Miért minket válasszon?
 • Szemvizsgálat a legmodernebb eszközökkel
 • Könnyű megközelíthetőség
 • Kedvezményes árak
 • Páratlanul széles választék
További szolgáltatásaink:

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Mit jelent a computeres szemvizsgálat?

A computeres szemvizsgálat során a fénytörési probléma mértékét állapítjuk meg. A számítógépes szemvizsgálat önmagában nem elég a megfelelő szemüveg vagy kontaktlencse felírásához, mindig kiegészül a táblás szemvizsgálattal is, hiszen így kaphatunk teljesebb képet, milyen szemüvegre is lehet szüksége. Vizsgálóinkban az egyik legmodernebb számítógéppel vezérelt automata refraktométerrel végezzük a vizsgálatot.

Márkás szemüvegkeretek elérhető áron!

Tekintse meg széles szemüvegkeret kínálatunkat és válassza ki kedvencét, amelyet szívesen viselne. A termékválasztéknál nagy figyelmet fordítottuk arra, hogy a legújabb trendeket tudjuk biztosítani ügyfeleink számára, mindezt elérhető árak mellett!

Szemüveglencsék

A szemüveg elengedhetetlen kelléke a megfelelő szemüveglencse. A computeres szemvizsgálat és az egyéni igényei alapján elkészítjük Önnek a tökéletes lencséket. Progresszív vagy Multifokális lencse esetében is lehetőség van a lencsék vékonyítására, amellyel ultrakönnyű, esztétikus és elegáns megjelenés érhető el. A szemüveglencséket különböző bevonatokkal tehetjük még ellenállóbbá, amellyel megkönnyíthetjük a mindennapi szemüvegápolást.

Lencsebevonatok:

 • Felületkeményítés
 • Tükröződéscsökkentő bevonat
 • Párataszító és vízlepergető bevonat
 • Lapos (aszférikus) szemüveglencse
 • Portaszító bevonat
 • UV-védelem

Ne habozzon! Írjon vagy jöjjön el személyesen!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50. optika budapest

Reméljük, hogy Ön is örömét leli majd kibővült szolgáltatásunkba és meglátogat minket még ma!

Baráti üdvözlettel:

az eOptika.hu csapata

eOptika.hu