Szemvizsgálat Budapest központjában

szemvizsgálat Budapest belvárosában

Jelentkezzen most szemvizsgálatra!

Az eOptika látásvizsgálatát szakképzett optometristáink végzik, az eOptika vizsgálati rendelőiben (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között). Ehhez a legmodernebb eszközöket használják fel. Optometristáink mind szemüvegkészítéshez, mind kontaktlencse-használathoz végeznek vizsgálatot. 

A látásvizsgálat díjai a következőek:

 • A szemüvegkészítéshez szükséges látásvizsgálat díja  2000 forint, a meghosszabított Látás Hónapja alatt ingyenes. A vizsgálat része a lelet kiadás is.
 • Az új kontaktlencsés (vagy új lencsét hordani kívánó) vásárlók látásvizsgálata 5000 forint és a próbalencse ára (ahol a vizsgálati díjból 1000 forintot beszámolunk a lencsék árába). 
 • A kontaktlencsés kontroll (felülvizsgálat régi kontaktlencsés vevőinknek) 2000 forint, ha utána vásárolnak lencsét vagy folyadékot. (Egyébként 4000 forint.)
 • A kombinált (szemüveg-készítéshez és új kontaktlencséseknek szükséges együttes) vizsgálat díja000 forint, amiből 1000 forintot kontaktlencse árába számítunk be. 
 • A kontaktlencse-viselés betanítására  egy második találkozó keretében kerül sor, amely díja 5000 forint.

Miért kell nálunk fizetni olyan látásvizsgálati szolgáltatásért, ami máshol esetleg ingyenes? Azért, mert ahol ingyenes a látásvizsgálat, ott 30-50%-kal drágább a szemüveg vagy a kontaktlencse. Így míg a többi optikus beleépíti termékeinek áraiba a szolgáltatási díját, mi a "fapados árazási logika" mentén opcionálissá (nem kötelezővé) tesszük a szolgáltatásainkat, amiket -aki szeretne- tőlünk vesz meg. Arra is figyeljen, hogy máshol a "lelet kiadásáért" is kérhetnek pénzt, ami annak ellenére elterjedt praktika, hogy jogszabályba ütközik. Természetesen elfogadunk máshonnan származó látásvizsgálati eredményeket is, és az alapján is elkészítjük szemüvegét vagy kiadjuk kontaktlencséjét.

Hívjon +36 30 222 2275 Térkép: Teréz körút 50.

Szemvizsgálat menete

 • Adatok, korábbi vizsgálati eredmények rögzítése A páciens elmondja a panaszát, illetve hogy volt-e a családjában örökletes szemprobléma. Ez rámutathat arra, hogy olyan betegségek, mint a diabétesz, vérnyomásproblémák vagy bőrbetegségek okozhatják-e panaszt. A betegnek volt-e már szüksége látáskorrekcióra, visel-e szemüveget, illetve használ-e kontaktlencsét.
 • Objektív szemvizsgálat (computeres szemvizsgálat) Gyors, pontos, fájdalommentes, amellyel a szem fénytörési hibáját vizsgálják. Ez alapján soha nem írunk fel szemüveget!
 • Szubjektív szemvizsgálat A páciens már maga mondhatja meg, milyen szemüveglencsével lát a legjobban. Ez a dioptriás vizsgálat, amely során több szemüveglencsét is kipróbálhat a páciens az előtte lévő olvasótábla leolvasásával.
 • Réslámpás vizsgálat Réslámpa=biomikroszkópos vizsgálat során a szem elülső és hátsó szegmentét térképezzük fel. Amennyiben eltérést látunk, azonnal szemész-szakorvoshoz irányítjuk a pácienst.
 • Szemüveg felírás, keret és szemüveglencse kiválasztása Az igények alapján az új szemüveg viselési módjának kialakítása (távoli, olvasó, bifokális, multifokális, számítógépes munkaszemüveg). A szemüveglencsétől és kerettől függően akár már aznap megkaphatja az új szemüvegét. Amennyiben a lencse elkészítése több napot venne igénybe, úgy a komplett szemüvegét ingyenesen házhoz szállítjuk Pest-megyén belül.

A látásvizsgálat ára 3000 Ft, amiből 2000 Ft-ot elengedünk, amennyiben nálunk vásárolja meg szemüvegét vagy kontaktlencséjét.

Miért minket válasszon?
 • Computeres szemvizsgálat a legmodernebb eszközökkel
 • Könnyű megközelíthetőség
 • Páratlanul széles választék
 • Kedvezményes árak
További szolgáltatásaink:

Nyitvatartás: 

Hétfő-Péntek: 9.00-19.00 
Szombat: 9.00-13.00
Vasárnap: Zárva


eoptika térkép

Szemüveg akció az optikánkban:

Látás hónapja október 31-ig! Ingyenes szemüveges látásvizsgálattal. Kérjen időpontot.

Az akció keretében ingyenesen biztosítjuk a szakszerű szemüveges látásvizsgálatot! Látogasson el Budapesten, 1066 Budapest, Teréz körút 50. szám alatt található eOptika szaküzletünkbe a látásellenőrzésre!  

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a magas színvonalú szolgáltatás megtartása érdekében az ingyenes látásvizsgálatot csak telefonos előjegyzés után tudjuk biztosítani. Hívjon, egyeztessünk időpontot!

Hívjon +36 30 222 2275 Térkép: Teréz körút 50.

Reméljük, hogy Ön is örömét leli majd kibővült szolgáltatásunkba és meglátogat minket még ma!

Márkás szemüvegkeretek elérhető áron!

Nézze meg széles szemüvegkeret kínálatunkat és próbálja fel kedvenceit optikánkban. A termékválasztéknál nagy figyelmet fordítottuk arra, hogy a legújabb trendeket tudjuk biztosítani ügyfeleink számára, mindezt elérhető árak mellett!

Szemüveglencsék

A szemüveglencsék terén is többféle lencsetípus közül választhat. Multifokális vagy Progresszív lencse esetében is lehetőség van a lencsék vékonyítására, amellyel ultrakönnyű, esztétikus és elegáns megjelenés érhető el. A szemüveglencséket különböző bevonatokkal tehetjük még ellenállóbbá, amellyel megkönnyíthetjük a mindennapi szemüveg ápolást.

Lencsebevonatok:

 • Felületkeményítés
 • Tükröződéscsökkentő bevonat
 • Lapos (aszférikus) szemüveglencse
 • Párataszító és vízlepergető bevonat
 • Portaszító bevonat
 • UV-védelem

Ne habozzon! Hívjon vagy jöjjön el személyesen!

Hívjon +36 30 222 2275 Térkép: Teréz körút 50.

Látásvizsgálat Budapest

 

Baráti üdvözlettel:

 az eOptika.hu csapata
eOptika.hu