Szemvizsgálat Budapest központjában

szemvizsgálat Budapest belvárosában

Jelentkezzen most szemvizsgálatra!

Az eOptika látásvizsgálatát szakképzett optometristáink végzik, az eOptika vizsgálati rendelőiben (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között). Ehhez a legmodernebb eszközöket használják fel. Optometristáink mind szemüvegkészítéshez, mind kontaktlencse-használathoz végeznek vizsgálatot. 

A látásvizsgálat díjai a következőek:

 • Szemüveg készítéséhez szükséges vizsgálat ára 7000 Ft, amelyből amennyiben utána 30 napon belül nálunk készítteti el szemüvegét, 5000 Ft-ot jóváírunk vásárlása árából. Az ár tartalmazza a vizsgálati eredmény kiadását is. 
 • Az új kontaktlencsés (vagy újra lencsét hordani kívánó) vásárlók látásvizsgálata 10.000 Ft plusz a próbalencse ára, amelyből 3000 Ft-ot jóváírunk boltunkban történő 30 napon belüli vásárlás esetén (akár a próbalencse ára is fizethető belőle). Az ár tartalmazza a betanítás díját is.  A vizsgálat két alkalomból áll: az első alkalom 30 perc (látásvizsgálat), majd ennek a vizsgálatnak a végén egyeztetünk Önnel személyesen egy következő, 1 óra időtartamú kontaktlencse illesztést és betanítást is (újra kontaktlencsét viselő vásárlóink számára az új lencsék illesztése gyorsabb, nagyjából 15 perc). A vizsgálati díj a mind a két alkalom árát tartalmazza.
 • A kontaktlencsés kontroll (felülvizsgálat régi kontaktlencsés vevőinknek) 7000 forint. Ha utána vásárolnak 30 napon belül boltunkban lencsét vagy folyadékot, akkor 3000 forintot beszámolunk a vásárlás árába.

Miért kell nálunk fizetni olyan látásvizsgálati szolgáltatásért, ami máshol esetleg ingyenes? Azért, mert ahol ingyenes a látásvizsgálat, ott 30-50%-kal drágább a szemüveg vagy a kontaktlencse. Így míg a többi optikus beleépíti termékeinek áraiba a szolgáltatási díját, mi a "fapados árazási logika" mentén opcionálissá (nem kötelezővé) tesszük a szolgáltatásainkat, amiket -aki szeretne- tőlünk vesz meg. Arra is figyeljen, hogy máshol a "lelet kiadásáért" is kérhetnek pénzt, ami annak ellenére elterjedt praktika, hogy jogszabályba ütközik. Természetesen elfogadunk máshonnan származó látásvizsgálati eredményeket is, és az alapján is elkészítjük szemüvegét vagy kiadjuk kontaktlencséjét.

Online időpontfoglalás Hívjon +36 30 222 2275 Térkép: Teréz körút 50.

Szemvizsgálat menete

 • Adatok, korábbi vizsgálati eredmények rögzítése A páciens elmondja a panaszát, illetve hogy volt-e a családjában örökletes szemprobléma. Ez rámutathat arra, hogy olyan betegségek, mint a diabétesz, vérnyomásproblémák vagy bőrbetegségek okozhatják-e panaszt. A betegnek volt-e már szüksége látáskorrekcióra, visel-e szemüveget, illetve használ-e kontaktlencsét.
 • Objektív szemvizsgálat (computeres szemvizsgálat) Gyors, pontos, fájdalommentes, amellyel a szem fénytörési hibáját vizsgálják. Ez alapján soha nem írunk fel szemüveget!
 • Szubjektív szemvizsgálat A páciens már maga mondhatja meg, milyen szemüveglencsével lát a legjobban. Ez a dioptriás vizsgálat, amely során több szemüveglencsét is kipróbálhat a páciens az előtte lévő olvasótábla leolvasásával.
 • Réslámpás vizsgálat Réslámpa=biomikroszkópos vizsgálat során a szem elülső és hátsó szegmentét térképezzük fel. Amennyiben eltérést látunk, azonnal szemész-szakorvoshoz irányítjuk a pácienst.
 • Szemüveg felírás, keret és szemüveglencse kiválasztása Az igények alapján az új szemüveg viselési módjának kialakítása (távoli, olvasó, bifokális, multifokális, számítógépes munkaszemüveg). A szemüveglencsétől és kerettől függően akár már aznap megkaphatja az új szemüvegét. Amennyiben a lencse elkészítése több napot venne igénybe, úgy a komplett szemüvegét ingyenesen házhoz szállítjuk Pest-megyén belül.

A látásvizsgálat ára 7000 Ft, amiből 5000 Ft-ot elengedünk, amennyiben 30 napon belül nálunk vásárolja meg szemüvegét vagy kontaktlencséjét.

Miért minket válasszon?
 • Computeres szemvizsgálat a legmodernebb eszközökkel
 • Könnyű megközelíthetőség
 • Páratlanul széles választék
 • Kedvezményes árak
További szolgáltatásaink:

 

Nyitvatartás: 

Hétfő-Péntek: 9:00 - 19:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

 

eoptika térkép

Márkás szemüvegkeretek elérhető áron!

Nézze meg széles szemüvegkeret kínálatunkat és próbálja fel kedvenceit optikánkban. A termékválasztéknál nagy figyelmet fordítottuk arra, hogy a legújabb trendeket tudjuk biztosítani ügyfeleink számára, mindezt elérhető árak mellett!

Szemüveglencsék

A szemüveglencsék terén is többféle lencsetípus közül választhat. Multifokális vagy Progresszív lencse esetében is lehetőség van a lencsék vékonyítására, amellyel ultrakönnyű, esztétikus és elegáns megjelenés érhető el. A szemüveglencséket különböző bevonatokkal tehetjük még ellenállóbbá, amellyel megkönnyíthetjük a mindennapi szemüveg ápolást.

Lencsebevonatok:

 • Felületkeményítés
 • Tükröződéscsökkentő bevonat
 • Lapos (aszférikus) szemüveglencse
 • Párataszító és vízlepergető bevonat
 • Portaszító bevonat
 • UV-védelem

Ne habozzon! Hívjon vagy jöjjön el személyesen!

Online időpontfoglalás Hívjon +36 30 222 2275 Térkép: Teréz körút 50.

Látásvizsgálat Budapest

 

Baráti üdvözlettel:

 az eOptika.hu csapata
eOptika.hu