Biotrue szemcsepp


Biotrue szemcsepp – megbízható társ a mindennapokban

A szemszárazság napjaink egyik leggyakoribb szemészeti problémája, mondhatni a 21. század kellemetlen velejárója. Az újabbnál újabb technikai eszközök, mint a számítógépek, laptopok, tabletek, okostelefonok kijelzői, vagy a légkondicionált helyiségek mind-mind hozzájárulnak a szemszárazság kialakulásához (csak úgy, mint a könnycsatornák zavarai). Fokozott veszélynek vannak kitéve azok, akik munkájukból kifolyóan minden nap több órán át monitor előtt tartózkodnak, de a napi néhány órányi tévé nézés, „telefon nyomkodás” szintén szem problémákhoz vezethet.

Ilyenkor jön jól egy megbízható társ, mely a Bausch&Lomb olvasatában a jó minőségű szemcseppet jelenti. A népszerű Biotrue márkájuk égisze alatt megálmodott Biotrue szemcsepp jó választás a panaszok kezelésére, megszüntetésére.

A szemszárazság tünetei és kezelése

A kellemetlen panaszok széles körűek lehetnek és talán nem is tudatosodik bennünk, hogy a szemszárazságra vezethetőek vissza. Hunyorgás, szemfájdalom, az égő szem érzése, de a fejfájás és a homályos látás oka is lehet a száraz szem.

A Biotrue szemcsepp gyorsan és természetes módon nedvesíti a szemeket magas hyaluronsav tartalmának köszönhetően. Nem tartalmaz tartósítószert, ennek ellenére felnyitás után még 6 hónapig biztonságosan felhasználható. Könnyen alkalmazható és gazdaságos, elegendő 1-1 cseppentés a szemekbe és a kellemes hűsítő, hidratáló hatás azonnal érezhető. Kontaktlencse viselése mellett is alkalmas a szemek nedvesítésére!

Biotrue szemcsepp rendelés a legkedvezőbb áron!

Amennyiben Önnek is gondot okoz szemei szárazsága és szeretne javítani életminőségén, úgy bátran ajánljuk a Bausch&Lomb Biotrue szemcsepp kipróbálását. Rendelje meg online még ma, és legyen az Öné a legjobb Biotrue szemcsepp ár!