Szűrés
Mire keres megoldást?
Készleten?
Márka
Gyártó
Kiszerelés
Felnyitás után felhasználható
További jellemzők

Eyeye szemcsepp

1termék

Eyeye szemcsepp – Szemszárazság ellen, a B5 provitamin erejével!

Honnan tudhatja, hogy Ön is szemszárazsággal küzd?

A szemszárazság tünetei sokszor nem annyira egyértelműek, hogy biztosak lehessünk az okokban. Ha azt vesszük észre, hogy munkavégzés közben megfájdul a szemünk, fejünk, túl sokat pislogunk, netán hunyorgunk, akkor nagy eséllyel a szemek szárazsága a probléma.

Mi okozhatja?

Az okok széles skálán mozognak, lehetnek külső tényezők: por, pollenek, légkondicionáló, monitor előtti munkavégzés, kontaktlencse viselés, de visszavezethető belső eredetű problémára is, mint például a könnycsatornák nem megfelelő működése.

Mi a megoldás?

Amennyiben túl sok időt tölt számítógép előtt, vagy tévénézéssel, érdemes óránként 10 perc pihenőt biztosítani a szemeknek. Ezen felül sokat tehetünk a tünetek enyhítése érdekében egy igényeinknek megfelelő szemcsepp használatával is.

Eyeye szemcsepp B5 provitaminnal

Az Eyeye Hydraclair szemcsepp teljes körű védelmet nyújt a szemszárazság valamennyi tünete ellen. Amellett, hogy hidratálja a szemeket, Eye Responsive Care rendszerének köszönhetően egyben védi azokat és támogatja a szaruhártya természetes önregeneráló képességét is, a B5 provitamin erejével.

Speciális formulája révén sokáig a szemben marad, ezáltal biztosítva a hosszan tartó hidratáltság és frissesség érzését. Az Eyeye szemcsepp bármilyen típusú kontaktlencse viselése mellett is biztonsággal alkalmazható!

Legyen Öné a legkedvezőbb Eyeye szemcsepp ár!

Szemei és pénztárcája egyaránt hálásak lesznek, ha webáruházunkban vásárolja meg kedvenc szemcseppjét. Az Eyeye szemcsepp rendelés online módja gyors és biztonságos, ráadásul akár már másnap kézhez kaphatja a terméket. Ne küzdjön tovább a szemszárazság kényelmetlen tünetei ellen és rendelje meg, még ma!