Boston Advance Cleaner (30 ml)KEMÉNY kontaktlencse tisztító folyadék

A gyártó Bausch & Lomb az olaszországi gyárában történt minőségellenőrzési problémák miatt visszahívta több kontaktlencse-tisztítófolyadékát. Ezzel 2021. nyár eleje óta készlethiány lépett fel először pár, mostanra szinte valamennyi Boston termékből. A készlethiány csak a gyártás beindulását és a megfelelő készlet legyártását követően fog megszűnni.


A Boston Advance Cleaner (30 ml) kiszerelésű ápolófolyadék helyett az alábbi ápolófolyadékokat tudjuk ajánlani:


Rendelje meg Most egyszerűen, kattintson az alábbi linkre!

Figyelem! 

A gyártó Bausch & Lomb az olaszországi gyárában történt minőségellenőrzési problémák miatt visszahívta több kontaktlencse-tisztítófolyadékát. Ezzel 2021. nyár eleje óta készlethiány lépett fel először pár, mostanra szinte valamennyi Boston termékből. A készlethiány csak a gyártás beindulását és a megfelelő készlet legyártását követően fog megszűnni. Folyamatosan próbáljuk nyomon követni a fejleményeket és az Önök számára felvásárolni az összes elérhető készletet. Jelenleg azt hisszük, hogy valamennyi Boston termék készlethiányos lesz legalább szeptember végéig. 

Ezért készítettünk az Önök számára egy olyan "helyettesítési tervet", amellyel a Boston termékek kiválthatóak azonos célú, szintén kiváló termékekkel. Véleményünk szerint érdemes ezeket vásárolni legalább addig, amíg az eredeti Boston termékek nem elérhetőek. 

Javaslataink:

Javasoljuk, hogy új rendeléseit szeptember végéig csak ezekkel a helyettesítő termékekkel adja le. Ezekből igyekszünk folyamatos utánpótlást biztosítani.

Amennyiben most nyitott rendelése van, amelyből Boston folyadék hiányzik, akkor javasoljuk, hogy helyette adjon le új rendelést, vagy kérje ügyfélszolgálatunktól a Boston termék cseréjét a kiválasztott csere-folyadékra.

Ez a folyadék más kiszerelésben >>

Bausch & Lomb Boston Advance Cleaner (tisztítószer)

Láthatóan színezett formula
Gázáteresztő, kemény kontaktlencsékhez
Eltávolítja a lipid- és fehérjelerakódást
Még tökéletesebb öblítő hatás

A termék lágy kontaktlencsével nem használható!

Ez a használati útmutató fontos információkat tartalmaz. Kérjük, olvassa el figyelmesen, és őrizze meg a későbbi használathoz..

A termékkel kapcsolatos információk és fontos biztonsági előírások érdekében tartsa be kontaktológusa utasításait és olvassa el a termék csomagolásában található ismertetőt!
A Bausch & Lomb Boston ADVANCE Cleaner napi használata megakadályozza, hogy a lencse felszínén olyan makacs lerakódás halmozódjon fel, mely a gázáteresztő kemény kontaktlencse viselési komfortjának csökkenését eredményezi.
E terméket kifejezetten a Bausch & Lomb Boston ADVANCE Comfort Formula Conditioning Solution ápolószerrel történő együttes használatra tervezték.
A Boston Advance Comfort Formula Conditioning System a legjobb megoldás a gázáteresztő lencsék kétfázisú tisztításához és fertőtlenítéséhez.
A Boston Advance Conditioner és a Boston Advance Cleaner együttes használata könnyen és egyszerűen biztosítja a kontaktlencsék biztonságos és komfortos használatát.

Használati utasítás:

1. Használat előtt alaposan mosson kezet.
2. A tenyerében finoman dörzsölje meg a lencsék mindkét oldalát 6-8 csepp Boston Advance Cleaner-rel húsz (20) másodpercig.
3. Távolítsa el az összes tisztítószert alapos öblítéssel, a szemészeti szakember utasítása szerint.
4. Helyezze a lencséket a tlencsetartó-tokba, és föntse fel friss kondicionáló oldattal.

Ha véletlenül tisztítószert került a szemébe, vegye le a lencsét, és azonnal öblítse le a szemet folyó csapvízzel, amíg a tisztítószert alaposan eltávolítja. Ha kellemetlen érzést tapasztal a szemében, túlzott könnyezés, látásváltozás vagy a szem vörössége jelentkezik, azonnal forduljon szemészeti szakemberéhez.

Óvintézkedések:

1. Mindig friss folyadékot használjon.
2. Mindig a konsicionáló folyadékban áztassa a lencséket. Soha ne áztassa a lencséket tisztító oldaltban. A tisztító folyadékkal történő tisztítás és a kondicionáló oldattal történő kondicionálás előtt mindig alaposan öblítse le a lencséket (a szemészeti szakember utasításainak megfelelően).
3. Soha ne érjen a flakon csepegtető hegye semmilyen felülethez, mert ez szennyezheti az oldatot.
4. Használat után mindig zárva vissza a flakont.
5. A lencsék visszahelyezése előtt mindig alaposan mosson kezet.
6. A lejárati időn túl ne használja a folyadékot.

Figyelmeztetés:

  • Ez a termék a használat során az emberi szemmel közvetlenül nem érintkezhet.
  • Gyermekek elől elzárva tartandó.
  • A lejárati időn túl ne alkalmazza.
  • Ne használja, ha a flakon nyaka sérült
  • Ne használja, ha allergiás a termék bármely összetevőjére.
  • Az első felbontás után 3 hónappal dobja el.

Összetevők:

Aktív összetevő:alkil-szulfát felületaktív (8.0% w/v)
Egyéb összetevők: nátrium-klorid, nátrium-foszfát, non-ionizált alkohol felületaktív, szilikon gél suspensio, titán-dioxiddal.

A használati útmutató utolsó felülvizsgálati ideje: 2018.08

Egységár: 66333,33 Ft/l
Gyártó: Bausch & Lomb
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről