Progent SP-Intensivreiniger (2x5 db)fehérje-eltávolító ápolószer - kemény kontaktlencsékhez

Mennyiség (doboz)
  ℹ️    Készletinformáció érdekében adja meg fent ↑ kontaktlencséinek adatait.
Bolti ár: 5 990 Ft
eOptika ár: 4 490 Ft /doboz
Megtakarítás: 1 500 Ft (25%)

Progent SP-intensireiniger (2x5 db) fehréje-eltávolító - kemény kontaktlencséhez

A Menicon Progent SP-Intensivreiniger fehérje-eltávolító és fertőtlenítő oldat kizárólag kemény, gázáteresztő kontaktlencsékhez használható.

A Menicon Progent tisztítószer már 30 perc alatt eltávolítja a kemény kontaktlencsén található fehérje-lerakódásokat. A kemény lencsék kiváló kényelme és meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy a fehérjéket hetente távolítsa el a Menicon Progent segítségével, a MeniCare Plus megoldással kombinálva.

Gyors és hatékony fertőtlenítést biztosít és elpusztít minden olyan organizmust -baktériumokat, vírusokat, gombákat és egysejtűeket-, melyek a lencseviselés során veszélyt jelentenek a szem egészségére.
A Menicon Progent egy különösen ajánlott megoldás a lencsék felületének fehérjék tisztítására és eltávolítására, csupán 30 percig a keverékben való áztatáskor.
Erős és gyors fertőtlenítés * 5 perc alatt az összes olyan organizmussal szemben, amely valószínűleg szennyezi a lencséket, ideértve a baktériumokat, penészgombákat, élesztőket, vírusokat és az Ancanthamoeba trophozoitákat és cisztákat.

* Fertőtlenítő tesztek:
Antiviral efficacy (Medical University Nancy MDT, reference: CEN / TC216 / N 98, AFNOR NFT 72 - 180)
Antibacterial and antifungal activity (MENICON PHARMA ref: ISO / CD 14729 stand alone test).
Anti-acanthamoeba activity (Bacteriology Institute, Strasbourg Medical University ; Menicon Co., Ltd. / Microbiology and Immunology Department, University of Leicester UK).

A csomag tartalma:

  • 2X5 adag fehérjeeltávolító (Progent A és B)
  • egy kontaktlencse-tároló tok

Egységár: 449 Ft/db
Gyártó: Menicon
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről