Johnson & Johnson

Bolti ár: 10 050 Ft
eOptika ár: 8 480 Ft
Bolti ár: 31 600 Ft
eOptika ár: 22 500 Ft
Bolti ár: 9 190 Ft
eOptika ár: 8 190 Ft
Bolti ár: 25 000 Ft
eOptika ár: 23 990 Ft
Bolti ár: 7 490 Ft
eOptika ár: 6 590 Ft
Bolti ár: 19 990 Ft
eOptika ár: 17 980 Ft
Bolti ár: 7 290 Ft
eOptika ár: 5 950 Ft
13 Termék

Johnson & Johnson kontaktlencse – Megbízható társ a mindennapokban

A Johnson & Johnson a világ egyik legnagyobb egészségügyi termékeket gyártó cége, melyet 1886-ban alapítottak. Jelenleg körülbelül 250 leányvállalata van, melyek 60 országban több, mint 115.000 alkalmazottat foglalkoztatnak.

Robert Wood Johnson fogalmazta meg a cég hitvallását, mely egyfajta erkölcsi iránytűként is szolgál és legfontosabb alappillére a társadalmi felelősségvállalás. A recept sikerét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a vállalat évszázadok óta töretlen sikere.

A Johnson & Johnson mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy fogyasztóik maximálisan elégedettek legyenek, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektet a folyamatos előrehaladásra, innovációra, termékfejlesztésre.

A Johnson & Johnson termékek már a mindennapjaink részévé váltak az élet minden területén, így az optika világában is. A Johnson & Johnson kontaktlencse kétség kívül az egyik legnépszerűbb a piacon, a Johnson and Johnson Acuvue pedig a világon a legjobban fogyó kontaktlencse márka.

A Johnson and Johnson kontaktlencse rendkívül kényelmes, hosszantartó komfortérzetet és frissességet biztosít a szemek számára nap, mint nap, legyen szó munkáról, vagy szabadidős tevékenységekről. A Johnson kontaktlencse bármilyen életvitel esetén jó választás.

Az Acuvue Oasys Johnson and Johnson kontaktlencse arra hivatott, hogy frissen és nedvesen tartsa a szemeket minden élethelyzetben. A Johnson kontaktlencse különböző verziói az új generációs technológiával készülnek, amely egy oxigénben gazdag alapanyagot egyesít a nedvesítő molekulával, ezáltal egy kiválóan nedvesedő, ultra selymes kontaktlencsét hozva létre.

Most az eOptikánál Ön is kipróbálhatja a Johnson & Johnson kontaktlencse által nyújtott szabadság érzését!