Szemvizsgálat személyesen optikánkban

Az eOptika személyes budapesti optikájában történő és otthoni ingyenes látásvizsgálataival szemüveg és kontaktlencse vásárlásához szükséges látáskorrekciós adatokat kaphat, melyet akár internetes szemüveg vásárlás során is felhasználhat.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Látásvizsgálat budapesti optikánkban

Az eOptika látásvizsgálatát szakképzett optometristáink végzik, az eOptika vizsgálati rendelőiben (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között), modern eszközökkel. Optometristáink mind szemüvegkészítéshez, mind kontaktlencse-használathoz végeznek vizsgálatot. Vizsgálatainkhoz előzetes időpont foglalás szükséges.

Nyitvatartás:

 • Hétfő-Péntek: 10:00 - 18:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szemvizsgálat Budapesten

Szemvizsgálatot új szemüveg készítéséhez vagy kontaktlencse használathoz az eOptika budapesti optikájában (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között) végzünk, modern látás és szemvizsgáló eszközökkel.

Látásvizsgálat, szemvizsgálat minden hétköznap, 10:00-18:00 között végzünk. A vizsgálathoz időpont foglalás szükséges.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

Látásvizsgálat, szemvizsgálat típusok

Szemüveges látásvizsgálat, szemvizsgálat szemüvegkészítéshez:

Szemüveg készítéséhez szükséges vizsgálat ára 7000 Ft, amelyből amennyiben utána 30 napon belül személyesen optikánkban készítteti el szemüvegét, 5000 Ft-ot jóváírunk vásárlása árából. Multifokális szemüveg vásárlása esetén a teljes vizsgálati díjat jóváírjuk. Az ár tartalmazza a vizsgálati eredmény kiadását is.

Új kontaktlencsés szemvizsgálat

(2 alkalom, 30+60p)

Az új kontaktlencsés (vagy újra lencsét hordani kívánó) vásárlók látásvizsgálata 10.000 Ft plusz a próbalencse ára, amelyből 3000 Ft-ot jóváírunk személyesen optikánkban történő 30 napon belüli vásárlás esetén (akár a próbalencse ára is fizethető belőle). A vizsgálat két alkalomból áll: az első alkalom 30 perc (látásvizsgálat), majd ennek a vizsgálatnak a végén egyeztetünk Önnel személyesen egy következő, 60 perc időtartamú kontaktlencse illesztést és betanítást is (újra kontaktlencsét viselő vásárlóink számára az új lencsék illesztése gyorsabb, nagyjából 15 perc). A vizsgálati díj a mind a két alkalom árát tartalmazza.

Kontaktlencse kontroll

Kontaktlencse kontrollt kizárólag kontaktlencsét jelenleg is aktívan viselő vásárlóink számára nyújtunk. Amennyiben Ön nem hord kontaktlencsét, vagy újra szeretne, úgy kérjük válassza az "Újra kontaktlencse vizsgálat" szolgáltatásunkat. A kontaktlencse kontroll díja 7000 Ft, amennyiben történik utána vásárlás személyesen optikánkban 30 napon belül, 3000 Ft-ot jóváírunk vásárlásából. Kérjük, a kontrollra érkezzen kontaktlencsében, lehetőség szerint 3-4 óra viselés után. Hozzon magával saját tartó tokot, folyadékot, és szemüveget, hogyha esetlegesen olyan probléma merül fel, ami miatt ki kell venni, legyen mibe bele tenni és ne kelljen eldobni a lencsét.

Szemüveges látásvizsgálat és kontaktlencse kontroll kombinált vizsgálat

Szemüveges látásvizsgálat és kontaktlencse kontroll kombinált vizsgálatot kizárólag kontaktlencsét és szemüveget is jelenleg aktívan viselő vásárlóink számára nyújtunk. Amennyiben Ön új kontaktlencsés (vagy újra lencsét hordani kívánó) Vásárlónk, úgy kérjük válassza az "Első kontaktlencse vizsgálat" szolgáltatásunkat. A Szemüveges látásvizsgálat és kontaktlencse kontroll kombinált díja 10,000 Ft. Amennyiben történik utána személyesen optikánkban szemüveg vásárlás 30 napon belül, úgy 5,000 Ft-ot jóváírunk a vásárlásából. Kérjük, a kontrollra érkezzen kontaktlencsében, lehetőség szerint 3-4 óra viselés után, a kontaktlencse vizsgálat után a kontaktlencséjét ki kell majd vennie, mert a szemüveges látásvizsgálatot anélkül végezzük. Hozzon magával saját tartó tokot, folyadékot, és szemüveget, hogyha esetlegesen olyan probléma merül fel, ami miatt ki kell venni, legyen mibe bele tenni és ne kelljen eldobni a lencsét

Újra kontaktlencsés vizsgálat

(2 alkalom, 30+15p)

Az újra kontaktlencsét hordani kívánó vásárlók‚ (akik korábban már hordtak kontaktlencsét, de jelenleg aktívan nem hordanak vagy szeretnék lecserélni jelenlegi kontaktlencséjüket) látásvizsgálata 10,000 Ft plusz a próbalencse ára, amelyből 3,000 Ft-ot jóváírunk személyesen optikánkban történő 30 napon belüli vásárlás esetén (akár a próbalencse ára is fizethető belőle).
A vizsgálat két alkalomból áll: az első alkalom 30 perc (látásvizsgálat), majd ennek a vizsgálatnak a végén egyeztetünk Önnel személyesen egy következő, 15 perc időtartamú kontaktlencse illesztést is. A vizsgálati díj a mind a két alkalom árát tartalmazza.
Megköszönjük, ha a vizsgálat előtt utánanéz annak, hogy milyen lencsét viselt korábban.

Szemüvegkészítés meglévő szemüveg alapján

Amennyiben van Önnek meglévő szemüvege, mellyel elégedett és nem igényel látásvizsgálatot vagy szemvizsgálatot, úgy optikánk örömmel beméri, bevizsgálja jelenlegi szemüvegének paramétereit, dioptiráját és az alapján is elkészítjük Önnek új szemüvegét. A bevizsgálás díjtalan és nem szükséges időpontot foglalnia, optikánk nyitvatartási idejében bármikor szívesen látjuk.

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

A látásvizsgálat menete

 • Kórelőzmények, adatok felvétele: A páciens elmondja a panaszát, illetve hogy volt-e a családjában örökletes szemprobléma. Ez rámutathat arra, hogy olyan betegségek, mint a diabétesz, vérnyomásproblémák vagy bőrbetegségek okozhatják-e a panaszt. A betegnek volt-e már szüksége látáskorrekcióra, visel-e szemüveget, illetve használ-e kontaktlencsét.
 • Objektív és szubjektív látásvizsgálat: Az objektív vizsgálat (computeres szemvizsgálat) gyors, pontos, fájdalommentes, amellyel a szem fénytörési hibáját vizsgálják. Ez alapján soha nem írunk fel szemüveget! A szubjektív látásvizsgálat során a páciens már maga mondhatja meg, milyen dioptriával lát a legjobban.
 • Réslámpás vizsgálat: Réslámpa=biomikroszkópos vizsgálat során a szem elülső és hátsó szegmensét térképezzük fel. Amennyiben eltérést látunk, azonnal szemész-szakorvoshoz irányítjuk a pácienst. (Kontaktlencse kontroll és J/ Első kontaktlencsés vizsgálat esetén)
  Szemüveg felírás, keret és szemüveglencse kiválasztása: A szemüveglencsétől és kerettől függően akár már aznap megkaphatja az új szemüvegét.

Az eOptika látásvizsgálatát szakképzett optometristáink végzik, az eOptika vizsgálati rendelőiben (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között). Ehhez a legmodernebb eszközöket használják fel. Optometristáink mind szemüvegkészítéshez, mind kontaktlencse-használathoz végeznek vizsgálatot. 

Látásvizsgálatot minden hétköznap, 10:00-18:00 óráig végzünk. A vizsgálathoz időpont foglalás szükséges, amely az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 30 222 2275

Látásvizsgálat ára, szemvizsgálat ára

Az egyes vizsgálatokhoz tartozó árakat megtalálja az adott vizsgálat leírásánál.

Miért kell nálunk fizetni olyan látásvizsgálati szolgáltatásért, ami máshol esetleg ingyenes? Azért, mert ahol ingyenes a látásvizsgálat, ott 30-50%-kal drágább a szemüveg vagy a kontaktlencse. Így míg a többi optikus beleépíti termékeinek áraiba a szolgáltatási díját, mi a "fapados árazási logika" mentén opcionálissá (nem kötelezővé) tesszük a szolgáltatásainkat, amiket -aki szeretne- tőlünk vesz meg. Arra is figyeljen, hogy máshol a "lelet kiadásáért" is kérhetnek pénzt, ami annak ellenére elterjedt praktika, hogy jogszabályba ütközik. Természetesen elfogadunk máshonnan származó látásvizsgálati eredményeket is, és az alapján is elkészítjük szemüvegét vagy kiadjuk kontaktlencséjét.

Miért minket válasszon?
 • Olcsó, bár nem minden esetben ingyenes
 • Kiváló, gyakorlott optometristáink vizsgálják Önt
 • Látásvizsgálat a modern eszközökkel
 • Könnyű megközelíthetőség
 • Kedvezményes árak
 • Páratlanul széles termékválaszték és alacsony árak
További szolgáltatásaink:

Szemüveg készítés

Azonnal szemüvegre van szüksége? Eltört vagy elveszett? Nálunk villámgyorsan elkészülhet új szemüvege!

Nem kell heteket várnia, hogy újra jól lásson, és nem szükséges egy régebbi, gyengébb szemüveggel átvészelnie ezt az időszakot! Jöjjön el egy szemvizsgálatra, vagy hozza magával meglévő vizsgálati eredményeit, és már készülhet is az új szemüveg!

Optikánkban számtalan, készleten lévő szemüvegkeret közül választhat. Ha bizonytalan, szakembereink örömmel segítenek megtalálni az Önhöz leginkább illő keretet. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen az éles látás nem várhat!

Márkás szemüvegkeretek elérhető áron!

Nézze meg széles szemüvegkeret kínálatunkat és válassza ki kedvenceit. A termékválasztéknál nagy figyelmet fordítottuk arra, hogy a legújabb trendeket tudjuk biztosítani ügyfeleink számára, mindezt elérhető árak mellett!

Az eOptikában minőségi, stílusos férfi és női divatszemüveg kollekciók széles választéka várja az érdeklődőket, akár ingyenes házhozszállítással és kiemelkedő szemüveg akció kínálattal. Számtalan szín, stílus, forma és márka közül választhatunk kedvező árakon, a teljesség igénye nélkül: Ray-Ban, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Guess, Gant, Vogue, Victoria's Secret, Tommy Hilfiger, Just Cavalli, Fossil, Berkeley a márkák listája még hosszan folytatható.

Szemüveglencsék

A szemüveg elengedhetetlen kelléke a megfelelő szemüveglencse. A látásvizsgálat és az egyéni igényei alapján elkészítjük Önnek a tökéletes lencséket. Multifokális vagy Progresszív lencse esetében is lehetőség van a lencsék vékonyítására, amellyel ultrakönnyű, esztétikus és elegáns megjelenés érhető el. A szemüveglencséket különböző bevonatokkal tehetjük még ellenállóbbá, amellyel megkönnyíthetjük a mindennapi szemüveg ápolást.

Lencsebevonatok:

 • Felületkeményítés
 • Tükröződéscsökkentő bevonat
 • Párataszító és vízlepergető bevonat
 • UV-védelem
 • Lapos (aszférikus) szemüveglencse
 • Portaszító bevonat

Ne habozzon! Hívjon vagy jöjjön el személyesen!

Látásvizsgálat online időpontfoglalás tel:+36302222275 Térkép: Teréz körút 50.

optika budapest

Kérdése van? Keressen minket a latasvizsgalat@eoptika.hu email címen

Reméljük, hogy Ön is örömét leli majd kibővült szolgáltatásunkban és meglátogat minket még ma!

Baráti üdvözlettel:

az eOptika.hu csapata

eOptika partner optikák eOptika.hu