PureVision Kontaktlencsék

Bausch & Lomb Ultra with MoistureSeal (6 db)
Bolti ár: 13 990 Ft
eOptika ár: 12 250 Ft
PureVision 2 (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 12 190 Ft
eOptika ár: 6 890 Ft
PureVision 2 Toric (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 13 990 Ft
eOptika ár: 11 990 Ft
PureVision 2 Multi-Focal For Presbyopia (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 14 990 Ft
eOptika ár: 12 890 Ft
PureVision (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 11 390 Ft
eOptika ár: 5 470 Ft
PureVision Toric (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 14 290 Ft
eOptika ár: 10 490 Ft
PureVision Multi-Focal (6 db), havi kontaktlencse
Bolti ár: 14 290 Ft
eOptika ár: 12 390 Ft
7 Termék

PureVision kontaktlencse - Oxigéndús életerő a szemeknek

A Bausch & Lomb PureVision a legújabb generációs kontaktlencsék közé tartozik. Magas oxigén áteresztő képességének köszönhetően egész napra folyamatos kényelmet biztosít a viselője számára. A nagyfokú komfort titka nem más, mint a szilikon hydrogel balafilcon A. Ennek az innovatív összetevőnek köszönhető, hogy a lencséknek rendkívül magas az oxigén permeabilitása, úgy, hogy mindeközben a víztartalma viszont alacsony. A magas víztartalmú lencsékkel ellentétben nem zavarja meg a szem természetes PH egyensúlyát, ezzel tovább növelve a komfort érzetet. A Bausch & Lomb PureVision kontaktlencsék speciális kialakításának hála a lencsék tökéletesen fekszenek a szemen, így észre sem fogja venni, hogy kontaktlencsét visel!

A Bausch & Lomb különös hangsúlyt fektet arra, hogy lencséik mindenki számára elérhetőek legyenek. Azt az elvet vallva, miszerint nincs két egyforma szem, sem két egyforma páciens, a PureVision lencsék többféle változatát is kifejlesztették.

A PureVision kontaktlencse család tagjai többet között a PureVision Toric lencse, amely az asztigmiásoknak nyújt megoldást. Ezzel a lencsével ők is megtapasztalhatják azt a magas fokú szabadságot, amelyet egy kontaktlencse képes nyújtani a szemüveggel szemben.

A multifokális szemüveget viselőknek a PureVision Multifocal kontaktlencse jelenti a megoldást. Ezzel a lencsével egyszerre fog tökéletesen látni közelre, s távolra egyaránt.

Verhetetlen PureVision kontaktlencse ár és kínálat

Az eOptika PureVision kontaktlencse rendelés esetén is a legjobb árakat kínálja, így már semmi sem akadályozza meg abban, hogy megtapasztalhassa azt a kivételes szabadság érzetet, amit ezek a lencsék nyújtanak. Aki egyszer PureVision lencse mellett döntött, már nem vált másra, tegye próbára Ön is!