Szemünk egészsége

Hitvallásunk, elvek, célok

A Szemünk egészsége című új termékünk olyan, mindenki számára elengedhetetlen információkat nyújt a látással kapcsolatban, mely szinte minden embert érint. Olyan témákkal foglalkozunk, mint a különböző látáskorrekciós lehetőségek, a leggyakrabban előforduló szemészeti megbetegedések, vagy éppen az egyre több ügyfelünket érintő száraz szem betegség. Gyermekektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a számára releváns, értékes és fontos információt a különböző kontaktlencsékről és szemüvegekről. Célunk olyan átfogó - mindenki számára világos és átlátható - képet nyújtani a jelenleg kapható szemcseppekről, melyet máshol még nem olvashattak.

Hitvallásunk, hogy teljes körű és szakmailag hiteles információval szolgáljuk ki ügyfeleinket és olvasóinkat, valamint törekedjünk a szemészeti betegségek, állapotok megelőzésére is. Az eOptika csapatának nem titkolt célja még, hogy felhívjuk a figyelmet az egészségtudatos magatartásra. Szeretnénk felhívni a figyelmet korunk egyik leggyakoribb szemészeti betegségére - a száraz szem betegségre -, ami a felnőtt lakosság kb. 5-50%-át érinti.

A jövőben célunk olyan - folyamatosan frissülő - webáruházat biztosítani az ügyfeleinknek, ahol egyetlen helyen elérhetőek és megvásárolhatóak a jelenleg forgalomban lévő kontaktlencsék, szemüvegek és szemcseppek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Szeretnénk, hogy valamennyi ügyfelünk maradéktalanul elégedett legyen. Ugyanakkor felhívjuk olvasóink figyelmét arra, hogy az oldalon található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi szakvéleményt, vizsgálatot, ezért kérjük, hogy öndiagnózis helyett minden esetben forduljanak szakorvoshoz! Az eOptika.hu oldalon található információk habár tájékoztató jellegűek, de hiteles, megbízható, mindenki számára elérhető forrásból származnak, melyeket feltüntettünk, szakmai cikkeinket orvos csapatunk átnézte. Az oldalon lévő szakmai tartalmat nem befolyásolják az oldalon megvásárolható termékek gyártói. A eOptika.hu oldal tartalma nem értelmezhető orvosi véleményként, és nem helyettesíti az egészségügyi szakemberek ajánlásait. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a termékek betegtájékoztatóit, vagy konkrét kérdéseivel keresse fel szemész szakorvosát, gyógyszerészét.

Aktuális cikkeink, témakörök

Mi történik a szemünkkel

Mi történik a szemünkkel

Látás fejlődés, korral járó problémák.

Látáskorrekció

Látáskorrekció

Fénytörési hibák, jelenleg elérhető látáskorrekciós lehetőségek.

Szembetegségek

Szembetegségek

Szemfelszíni megbetegedések és idősebb kori kórképek.

Száraz szem

Száraz szem

A száraz szem teljes körű ismertetése.

Látásunk egészségének megőrzése

Információk a látásromlás megelőzéséhez.

Látásunk egészségének megőrzése

Kontaktlencse

Kontaktlencse

Minden, amit tudni érdemes.

Szemüveg

Szemüveg

Információk a tökéletes szemüveg választásához.

Napszemüveg

Napszemüveg

Információk a megfelelő napszemüveg választásához.

Monitorszemüveg

Monitorszemüveg

Mire figyeljünk és kinek ajánlott.

Szemcsepp

Szemcsepp, műkönny

Szemszárazság, műkönny, szemhéjtoalett